yarenscskn Merhaba kızlar bebeğimin ilk kıyafetlerini yıkayacağım. Sizce kaç derecede yıkamalıyım ? Hassaslarda yada günlük yıkamada mı? Ve sıkma yapmalımıyım yoksa sıkma olmadan mı yıkama yapmam gerekiyor. Bilgim yok tam olarak yardım ederseniz cok sevinirim
Edafmo yarenscskn ben Beyazlar-açık renkliler ve koyu renkliler olarak 2ye ayırdım yıkadım canım. Renk ayırıcı mendil varsa hepsini karışık da atabilirsin. 30derecede hassas/narin programında 39dk yıkadım. 800 devirde sıkma yaptırdım hiç bişey olmadı 🏵️
usenmedimyaptimbirvelet yarenscskn beyaz,koyu,ve soft renkleri ayrı yıkadım narin hassas programında 30 derece 400 devir hiç çekme olmadı renklerde karışmadı mendil yoktu 40 dakikada yıkandı
[silindi] yarenscskn 40 derece 800 devirde yıkadım. 30 bana çok soğuk geliyor, yeni kıyafet olması kirli değil anlamına gelmiyor ne tozlar içinde duruyor o kumaşlar🙈 o yüzden 40 ile yıkıyorum hiçbir şey olmuyor☺️
patikoo Gunluk 30dk yikamada 30 derecede 800 devirde yikadim renk koruyucu mendille karisik attim hepsi mis💙
CmreKsidar patikoo bende renk koruyucu mendil aldım daha önce kullanıyordum da hiç sıkıntı olmuyordu şimdi bebeğin olunca cesaret edemiyorum ya hepsini bir atmaya renkler hiç geçmedi demi hangi mendil markasını kullandınız ?
patikoo CmreKsidar kirmizi kutulu Colour Catcher ama beyazlari ve desenli beyazlari bir, diger renklileri bir yikayin mutlaka hepsinde kullanin mendili