DmlnrKrnz Bugün tam 6 haftalık olduk progestan fitil verdi doktorum 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı bugün ilk defa daha fitili kullanmadan sakız gibi fitiller düştü sizce erimediğinden mi yoksa içerde birikenler mi düşüyor ben mi kullanmayı beceremedim
sutlaacc DmlnrKrnz biraz geri geliyor evet. Ama azcık ileri itmeye çalışın çok da zorlamadan bide yapıp yatıyorsunuz değil mi
MMelissaaa- DmlnrKrnz ben sabah uygulayacağım zaman erkenden uyanır fitili koyar uyumaya devam ederdim. Böyle yapınca öyle aman aman akmıyor
esnyz14 DmlnrKrnz çok normal ilaç fazlasını dışarı atıyor bende belli bir süre kullanıp bıraktım derine ittirip bayağı yatmama rağmen sabahları falan akıyordu
DmlnrKrnz Sevgi56 progesteron değerlerim düşük çıktı canım hem iğne hem fitil kullanıyorum birtek doktorun muayenesinde kanamam oldu ondan sonra hiç gelmedi ama 12 haftaya kadar kullanıcakmışım
kadertugrul7 DmlnrKrnz su an bende kullanıyorum aksam olani yatarken koyup yatiyorum sabah olani 6 ya alarm kurdum onuda o sekilde alıyorum tekrar uyuyorum ama sabah koydugum cogu zaman camasirimda goruyorun birazi akiyor uzun süre kalkmamaniz gerekiyor ayağa
Eddiee Uyguladıktan sonra yarım saat uzanmanız gerekiyor. Sonrasında atılan zaten normal karşılanıyor.
Asli1923 Uzanmayıp yürüyünce çıkıyor malesef etkisi de olmaz saatlerini ayarlayabilirsiniz mesela sabah 7 akşam 19 gibi alarm kurarak evde oldugunuz saatlerde eğer 2*1 ise dozu
AyFa1608 DmlnrKrnz fazlası akıyor. Tam uyurken koyma. Ben ne zaman o şekil yapsam daha çok akıyor insan uyurken bilemiyor kendini. İlacı koy sırt üstü uzan yarım saat sonra falan uyu faydasını görürsün
Sengul-9798 DmlnrKrnz benim 3 ayı geçti hâlâ kullanıyorum düzenli kullandığın için hepsini emmiyor canım içeride kalanlar geliyor her gün iç çamaşırı değiştiriyorum bu sebebten
Sureyya1 DmlnrKrnz normal eriyince dusuyor kullaninca 1 saat yatin kalkmayin itebildiginiz kadar itmeye calisin