Cakmakhatice Ben 32 haftalığım şuan nefes hastanesinde gittim anadoluyada ama karar veremedim nefes hastanesinde Saadet Hızarcıya gittim Anadolu’da Nurullah Şahin’e tercihlerinizi paylaşır mısınız hastane hakkında olumlu olumsuz yönlerini
Shebaby Cakmakhatice nefes hastanesine hiç gitmedim ben Nurullah beye gittim ameliyatımı da yaptı ve hemen hamile kaldım ama 5. Ayım da maalesef rahim ağzı yetmezliğinden oğlumu kaybettim doktorun suçu yok bence doktordan da çok memnunum metin bey var ona da çok iyi diyolar
Shebaby Cakmakhatice ama bence Nurullah Şahin hersey de nokta atışı yapıyor tedavisi de bana hep cevap verdi bana ameliyat yapmasaydı bu kadar başarılı ben hamile bile kalamazdım düşünebilirsiniz
Cakmakhatice Shebaby geçmiş olsun Nurullah bey evet iyi sakin biri ama hastane sıkıntı biraz hasta odalarında 2 kişilik bol olursa şansıma tek kişilik odaya geçebiliyormuşsun fiyat farkı var aradada 1000 TL ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Shebaby Cakmakhatice oda fiyat farkı ilk defa sizde duyuyorum şu an ben orda yattım da ama iki kişilik tek kişilik fark yoktu odalarda
Shebaby Cakmakhatice oda fiyatı 515 tl falandı geçen hafta hatta ya da biz mudavimleri olduğumuz için bize indirim de olabilir 😂 ağlanacak halimize gülüyoruz artık valla ya da ilaçlı tedavi gibiyse ondan da fiyatı artabilir gerçi
Cakmakhatice @“Shebaby”# Shebaby oda fiyatı da fark yok doğum ücretinde nefes hastanesiyle 1000 TL fark var
Cakmakhatice Shebaby suit oda oluyormuş o herhalde eğer yoğunluk olmayıp tek kişilik odalar boş olursa tek kişilik odaya gelebilirmişim yoksa çift kişilik oda olucak yanımda eşim kalıcak Buda diğer kişi ve benim için sıkıntı onun da refakatçisi olucak illaki verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yine de
Cakmakhatice minik-anne2323 yakın zaman da aradım 12 bin dediler biriyle tanıştım Anadolu’ya gidiyormuş ona da doğum ücretini 15 -16 civarı demişler anlayamadım gerçekten 😧 Ben nefes hastanesinde yapmayı düşünüyorum en azından tek kişilik oda ve daha konforlu 11 bin TL doğum ücreti arada farkta var
minik-anne2323 Cakmakhatice ya kusura bakmayın sizede sürekli birşeyler soruyorum da ben depremzede olarak geldim buraya ve doğum ücreti çok pahalı devlet nasıl acaba doğumu
Cakmakhatice minik-anne2323 olur mu yardımcı olabilsem keşke devletteki doktorlar nefes hastanesine geçti sadece bildiğim kadarıyla Gülizar hanım kalmış eşimin kuzeni doğumunu o yaptırmış ondan memnundu
Cakmakhatice minik-anne2323 çevremdeki herkes özele gidiyor ama denk gelirsem paylaşırım sizinle kaç haftalıktınız siz
minik-anne2323 Cakmakhatice 13 ama maddi durumdan dolayı eşim devlete geçmemizi istedi o yüzden şimdiden yazıyorum doğuma daha varda