Eken012 Merhabalar, bende pcosluyum ümidinizi kaybetmeyin inşallah yakın zmanda alırsınız güzel haberi. Pcos da önemli olan kriterler , doğru beslenme , yürüyüş ve gerçekten alanında uzman iyi bir doktor. Benim evliliğiimde 5. Yıla girdik. İlk 9. ayda sadece klomen ile tek seferde hamile olduğumu öğrendim. Ama maalesef önemli olan hamile kalmak değilmiş çok istediğim şey oldu ama bebeğimi kaybettim servikal yetmezlik teşhisi ile. Bu psikoloji ile tekrar denedik ama maalesef olmadı. Akupunktur a gittim zayıfladım olmadı çünkü stres vardı artık.Doktorum tüp bebek diyince doktor değiştirdim oda gonal f verdi ama dozu fazla olduğu için Ohss oldum ve gebeliğe rağmen kürtaj olmak zorunda kaldım. Bir kez daha anladım çok istemek değil hayırlısını kolaylıkla istemek gerekmiş. Aradan tam bir yıl geçti ve biz artık olursa olur kafasına girdik eşimle. Ama ben Mfk ürünlerini duydum ve onlarla birlikte yeniden femara tedavisine başladık. Rabb’im nasip edecek ya oldu mucizemiz geldi. Üstelik bu sefer de olmazsa tüp bebek istiyoruz demiştik. Demek ki Rabb’im bu zamana saklamış. Şuan hamileyim yine korkularım var yine tedirginim henüz bitmiş değil yolu yarıladk ama yine de ne gelirse Allah’tan. 🤲🏻