Dmlxgrbz Selam kizlar bi sorum olcakti size suan 31. Haftadayiz dün aksamden beri bebegim kasiklarime ve vajina böylegesine tepik ati acikcasi korktum biraz cok aşagida oldugu icin acaba bilgisi olan varmi
pamukprensesss Dmlxgrbz bende 30+4 haftalık hamileyim benimde aynı kasıklara vuruyor bazen mide kısmında hissediyorum baya hareketli kontrolde falan doğum pozisyonu almış falan demediler
MaviDeranHazal Dmlxgrbz bizimki de hep oralara çalılıyor 32 haftalıkken gittik daha dönmemişti. 27 haftalıktan sonra dönmeleri beklenir normalde, doktorum bir dahaki gelişine dönmüş olur umarım aksi halde biraz kafa gelişimi önde gidiyor dönmesi zor olabilir demişti 🤷♀️ gerçekten ayağı ordan dışarı çıkacakmış gibi 😁
AzraFarah Dmlxgrbz 26+4 olduk, bizde de aynı şey var. Aşağı doğru vuruyor, böyle idrar yapma gereği duyuyorum, sezeryan dikişimin olduğu yerde hareket ediyor
teachermom8 26dan beri kafası aşağıda, o tekmeleri kasıkta hayal edemiyorum 🥲 yakında 32 olacağız, dün gece sanki göğüs kafesime doğru bi tekme yedim bağırdım aniden. O yüzden hala kafa aşağı durduğunu düşünüyorum 🫠