Herkese merhaba . Sezaryen doğum yapalı tam 10 gün oldu. Başımdan geçen süreci size anlatmak istiyorum. Hastaneye gittik her şey hazırlandı ve ameliyathaneye gittim. O sırada anestezi doktoru geldi belime iğne yaptı inanın sıfır acı. Asla abartmıyorum burda korkulacak hiçbir şey yok. Daha sonra birden bacaklarıma bir sıcaklık geldi ve hissetmemeye başladım . Baya bi karıncalanma hissi vardı uyuşukluk vardı bacağımda ve bu durum beni rahatsız etmişti ve korkmuştum. Daha sonra sonta takıldı onu da hissetmedim hiç. Canım doktorumuz geldi ameliyat başladı. Daha 2 dakika geçmeden yavrumu bebeğimi bana gösterdi. Ben dokunmaları bile hissetmedim. Sadece çok stres yaptım ve tansiyonum düştü . 8e 3 dü tansiyonum . O an bayılıyorum galiba dedim hemen anestezi ekibinden birisi tansiyonumu düzenlemek için damar yolundan ilaç verdi ve kendime geldim . İnanın hiç korkulacak gibi değil . Benim sadece tansiyonum düştüğü için kötü oldum ama 2 dk içinde düzeldim . Bugün 10. Günüm ne ağrım var ne sızım . Sezaryen sonrası da sadece 1 gün hafif ağrı oldu o da kalkarken eğilirken vs. Sormak istedikleriniz varsa ayrıntılı cevaplayabilirim.