hayalperest2310 Brc1 canım eczanelerde migren taşı var dakka da geçiriyor ama doktoruna sor öyle kullan ben bir kaç defa annemde vardı alıp kullandım
Meribiri1 Brc1 bende migrenden çok çeken biriydim ama hamileliğimde azaldı . Bazen parol içiyorum bi tane , migren taşım var onu şakaklarıma sürüyorum , boynumun arkasına sıcak su torbası koyup uzanmak da iyi geliyor .
pinar_033 Brc1 aynı sorun bende de var başlarda hep acile gidip serum taktiruyordk sonra ebemiz agri gelecek gibi olduğunda iç hemen parolu dedi şükür o gelmeden yolluyoruz parol icerek
teachermom8 Hamile olmadan önce benim için çok net ve ciddi bir sorundu. Parol falanda işe yaramazdı. Çok şükür 31. Haftam bitiyor hiç baş ağrım olmadı 🙏 Normal zamanlarda geçsin diye sıcak duş Teknolojik aletlerden uzak durma ve kitap okuma gibi aktivitelerle hafifletebiliyodum
hayalperest2310 teachermom8 gerçekten bende de öyleydi rutin olarak mutlaka ayda bir ağrıyan basım 33 haftalık olacam çok şükür daha tutmadı hamileliğin en güzel yani bu şekilde yaradı bana
Rabissss995 Haftada 1 yaşıyorum ama bi çözüm bulamadım hamilelik bulantısı ayrı migren bulantısı ayrı beni mahvediyor tuttuğunda
Kubra_260571 Benim her ayın en az 20 günü kafamı duvarlara artık vuracak şekilde ağrım oluyordu basınç ile birlikte ama şükürler olsun 14. Haftaya gireceğim haftada bir bazen ağrım olıyor o da dayanamayacak gibi değil🥲