Lulu02 Tgcmrt48 canım ben de onu kullanıyorum ama kokuyor mu senin kullandığın da ya ben bir kutu bitirdim zar zor yutuyordum kokusundan
Dunyaydin Mgdk 15 haftalık hamileyim bana cok fazla vitamin verdi Omega,demir,d vitamini ve b12 verdi
DnzTnr Mine16 14. Haftadayim şehir dışında olduğum icin muayeneye gidemedim ama doktorumla mesajlaştik folik asiti bırak decavite başla gelince yine bakarız dedi. Şuan sadece decavit ve bulantı için prilam kullaniyorum
Kanatlarimruhumda Mgdk Ben 11 e kadar sadece folik asit. Sonrasinda b12,d3k2, magnezyum ve iyot verdi. Iyotu ozellikle kan degerimde ortalama ciktigi icin ve normalde hamilelerde 2 Kati olmasi gerektigi icin verdigini soyledi.
Herseyguzelolsun7 12.haftaya kadar b complex ve ara ara c vitamini 12’den sonra elenatal 2 ama bulantıdan düzenli kullanamıyorum
gizemyusein Mgdk 10. haftaya kadar folik asit kullandım sonrasında doktorum içinde folik asit bulunan başka bi vitamin verdi, 12+4deyim Decavit Gynoferon bi de Devit-3 kullanıyorum doktorumun dediğine göre doğuma kadar içmem gerekiyomuş🥲
funnymummy Mgdk bende 15 haftadayım multivitamin kullanıyorum içerisinde demir omega 3 ve diğer herşey var başka bişey kullanmama gerek olmaz heralde
Zbsbzc1 Folbiol kullanıyorum apikobalda kullanıyordm ama bıraktım kötü kokuyor. Corasprin içiyorum hergun ama vitamın degıl kan pıhtılasması hafif var dıye daha once kötü seyler yaşadım
Kubrakck2222 Mgdk bana sadece elenatal 2 verdi bide dvit kullanmamı söyledi başka bir şey kullanmıyorum 🌸
Tgcmrt48 Betulll1996 2. Gebeliğim 2. Ayrı doktorum her ikiside kullanmamı söyledi herhangi bir yan etki sorun yaşamadım oğlumda 🌸