Kirsehirli40 Merhabalar, yumurtlama gününde sıvı şeffaf akıntı gelmesi lazimmi illa yoksa o sıvı gelmedende yumurtlama gunu degerlendirip hamile kalabiliyor musun??
Yenibirannee Kirsehirli40 benim hic akintim olmaz o yuzden hic anlamıyorum yumurtlamam oluyor mu olmuyor mu diye. 😊
irem01 Kirsehirli40 bu ay hiç akıntım olmadı kuruydu yumurtlama olmadı diye düşünüyordum hamile kalmışım hiç akıntı olmadan. Benimki kimyasal oldu ama sana sağlıkla nasip olur inşallah 😊
Kirsehirli40 Yenibirannee Bende oyuzdn sordm iste hami yine hamile kalınir mi diye o günlerde degerlendrsm?
Yenibirannee Kirsehirli40 tabiki uygulamadaki yumurtlama günlerini değerlendirebilirsiniz adetiniz düzenliyse eger. Yada ovulasyon testiyle de kontrol edebilirsiniz
Kirsehirli40 Yenibirannee mesela normalde kasıkta ağrımam olmazdı qma.bugun biraz agridi normalde agrimazdi öncekilerden ağrımazdi heralde normal bisey korktum biraz da
Kirsehirli40 irem01 insallah canim Allah herkese nasip etsin versin bol bol içinde sanada isteyen herkese versin ve bu duyguyu tattirsin AMINNNN🤲🤲…