gulcansvml10 Tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğum yapmış vajina eski haline dönüyor mu şimdi doğumdan sonra estetik ister misin diyorlarmış yoksa bol kalıyor toparlanıyor mu 😊
Serap-Yigit gulcansvml10 benim ilkinden sonra eski haline döndü. Şimdi yeni doğum yaptım. Deneyimim olmadı 😂 ama eski haline dönmüştür diye düşünüyorum
Serap-Yigit İlkinde 37. Haftada suyum geldi. 2. De 38 e doğru 37. Haftada özellikle geceleri vajinaya baskı ve şiddetli ağrım oldu. Yürürken aşağa doğru karnım baskı yapıyordu. Doktora gittim 4 cm açıklık vardı. İkisini de suni sancı ile dünyaya getirdim
gulcansvml10 Serap-Yigit 36 dam sonra çevrem bekleyin diyorlar erken gelecek hissi var ama belli de olmaz ☺️
Serap-Yigit gulcansvml10 bende 37 kalmaz diye düşünüyordum 38’fe doğdu. Doktorum 37 ye kadar tutmaya çalış dedi. Çok hareketliydim 😂
elayaz_ gulcansvml10 hiç alakası yok ben doğumumdan sonra kontrole gitmiştim bana sen nasıl normal doğum yaptın bu darlıkla demişti bence vücut yapısıyla alakalı bir durum
Dilara3490 gulcansvml10 benimde ilk bilmiyorum ama aniden de gelebiliyormus sancılar ya da hiç gelmeyip su da gelebiliyormuş bizde 37+1 olduk gelsin artık diyorum 😇
berceste5155 gulcansvml10 vucut yapısına bağlı bence doğumda dikişim çoktu benim ama ben bolluk hissetmiyorum hatta doğum sonrası ilişkiden daha fazla zevk almaya başladım eşimde önce eskisi gibi diyordu dün biraz bolluk hissettim ama büyük bir fark yok dedi.
Aselem8ne Yeknese bende kendi sancimla yapmıştım ilk dogumumu ama sanki bu gelmeyecekte suni sancı vereceklermis gibi hissediyorum
Mutlu2608 Sinem029 3150 gram doğdu sadece 2 gece kuvezde kaldı oda tedbir amaçlı yoksa hicbirseyi yoktu .
minigiminannesi03 gulcansvml10 emin ol canım okadar net ayırt ediliyor 15 haftalık dogum yapınca anladim hayal kurardım nasıl anlayacağım ne yapacağım diye korku sarardı hep korktuğum gibi olmadı hatta suni sancı bile verildi o kadar
BayMel Bende yarım saat önce bir sancıyla uyandım sırtıma vuran bir sancı ve bebekte bir hareketlilik ve sertleşme var acaba doğum belirtisi mi bu daha 37 haftalığız