Yagmur28umeyr Merhaba anneler internet uzerinden bebislerimiz icin kiyafet alisverisi yapan varmi eger varsa onere bilcegi uygun guzel bir sayfa ariyorum ☺️🤰🏻🤱🏻
deletedmom321 Yagmur28umeyr ben ebebek ve melisbebe den aldım. Birçok sayfa var önerilen, forumun arama sayfasına yazarsanız daha iyi sonuç alırsınız önceden çok konuşuldu bunlar
dyg1606 Yagmur28umeyr en ucuz bebek marketi var canim bende burdan duymustum fiyatlar cok uygun kaliteside bence cok iyi. Once tereddut ettim sonra bir iki parca birsey alarak denedim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim ayni seyler disarda daha pahali
ikizlerimveannesi Yagmur28umeyr genelde kıyafetlerini trendyoldan ve hepsiburada dan aldık bilinen markalar olduğu için daha güvenli geldi bize hiç sorun yaşamadık
Agg0207 Ben civilimden ve çillim.comdan ve instagramdanda ilkim bebeden yaptım tüm alışverşi nerdyse. Özellikle çillim çok uygun fiyatlı bence ve ürünlernide begendim yıkadım ütüledim mis gibiler
Cnselakif Mvisss9 hayır arkadaşlarım yaptı cok memnun kaldılar cnm bende oradan alacağım bazı eksiklerini
Mvisss9 Cnselakif bende sipariş verdim 3 gün önce ama resmî tatil olduğu için kargoya çıkmadı daha whatsapları kapalı instagramdan da cevap vermiyorlar tereddüt ettim güvenilir mi diye
Edanurusta Yagmur28umeyr Ben neredeyse tüm alışverişimi en ucuz Bebek market sitesinden yaptım çok memnun kaldım