Buketterenn Gns-gur bende kullandım 5 haftalıkken bi kanamam olmuştu iki gün ozaman kullandım bide 12. Haftamda serklaj yapıldı ondan sonrada 5gün kullandım
Rozmari Gns-gur 5 -6 haftalıkken yoğun kanamam olduğu için doktor vermişti kullandım iyi geldiğini düşünüyorum iki defa sanırım kullandım biraz arayla
Gizzgzz Gns-gur bir doktor bana verdi benim kendi doktorum asla kullandırmadı hem suyu azaltıp hep çocuğun kalbindeki kirli kan ve temzi kan ı birleştiren mi ayırna mı bir damar varmış onu erken kapatıyormuş çok zararlı dedi
Gns-gur Buketterenn benimde ağrım var Serklaj oldum hastanede kulandırdılar da Suan 3 hafta geçti yine ağrım var kullansam mı acaba
Gns-gur Buketterenn benim vajina da baskı ve kaşık ağrım var iki gündür doktorum cok ağrın olduğunda kullan demişti ama şu azlığı yapıyor korkuyorum
Buketterenn Gns-gur öyle mi su azlığı yaptığını bilmiyordum yinede bence doktorunuza danışın kullanmadan
EAyse-09 Gns-gur bana yeni verdi makattan kullan dedi suyum fazla şeker çıktı düşmüyor suyumda günde bi kere mi kullandınız yan etkisi oldumu
Jrhazar EAyse-09 merhabalar kullandınız mı acaba? Ne sıklıkla kullandınız? Birde suyunuzu normal seviyeye indirdi mi acaba?