MyBabyy_ Kızlar 15 haftalık olduk 2 gündür midemde hareketlenme hissediyorum sebebi ne olabilir bebeğin hareketin hissetmek için erken sanırım ama çoğu kişi bebeğin hareketi diyorlar siz de böyle oldumu
YagmurAnnesi MyBabyy_ bebek midede olmaz ki canım 🫢😂 yani şöyle düşün doktor ultrasonla bakarken senin midene kadar çıkıyor mu. 17. Haftadan önce hissetmen mümkün değil.
Nazlicangrhn-3009 MyBabyy_ ben 15/16.haftadan itibaren hareketlerini hissetmeye başlamıştım doktorumda ilk hamilelik olduğu için hissedebileceğimi söylemişti böyle kas seyrimesi gibi ilk baslamisti şimdi 34+5 maşallahı var kızımın her yerde 😂
Gizzgzz MyBabyy_ bebeğin hareketini ilk olarak kasıklarında hissedeceksin pıt pıt atacak şeyinin hemen üstü bebek mideye yetişmedi daha
MyBabyy_ Nazlicangrhn-3009 evet evet seyirme gibi aynı benimde ilk hamileliğim ondan sanırım başka türlü midemin seyirdiğini hiç hatırlamıyorum 🫠
Nazlicangrhn-3009 MyBabyy_ uygulamada bu hafta hissettiğini söyleyince insanlar imkansizmis gibi değişik tepkiler veriyor ama hissetmen gayet normal sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah kuzum 😍😍🙏🏼
teachermom8 MyBabyy_ mideye çıkması 30+ haftaları buluyor Baya kasık bölgesinde hafif seyirmeler şeklinde hissediyorsanız o bebek hareketi oluyor. Aşırı minik olduğu için henüz aşağılsrda minik hareketler oluyor.