Minikkizimmmm Gizemm44 tabiki gerekli ayrıca durumumuz var diyosunuz borç harç bulup yaptiranlari biliyorum. Ben de iki hafta önce yaptırdım suyum en alt sınırda çıktı bunu bilmeseydim neler olabilirdi Allah korusun.
Meleklylmzz Gizemm44 valla fiyatı gayet iyi bulmuşsun ben 2 bin liraya yaptırdım herkes çok önemli olduğunu söylüyor bebekte bir sorun varsa önden bilmek gerekir doğum sonra hemen nasıl müdahale edileceği bilinir en azından yaptırmalısın
_almirasmom Gizemm44 bana doktorum tarama testı nı yaptırma seker yuklemesıde ıstersen yaptırma ama bu detaylı ultrason bebek ıcın cok cok onemlı ne olursan ol ona gıtmelısın dedı bende gıttım bebekte sıkıntı varmı o bellı oluyor
menessare Gizemm44 ben ikiliyi yaptırmadım üçlüyü ve detaylıda yaptırmayı düşünmüyorum tercih meselesi bence . Rabbim sağ Salim kucağımıza almaya nasip etsin zaten dua etmekten başka da elimizden gelen birsey yok testler sadece bilgi veriyo sonuçta herhangi bi işlem yapılmıyor ben gerek görmedim
piiremsesinannesiii Gizemm44 ben zamlardan önce 1513 tl ye yaptırdım şuan daha pahalı bende giden praya üzüldüm ama evladım için dedim yaptırdım canım içim rahat etsin diye
[silindi] Gizemm44 kesinlikle gerekli 1500 tl verip yaptırdım o sayede bebeğimin kalbinde delik olduğunu öğrendik şuan hem çocuk kardiyolojiye gidiyoruz hemde normal dra bebeği riske atmaya gerek yok pahalı die
Bus1234 Kesinlikle ayrıntılı ultrason yaptırın her şeye bakıyorlar ben yaptırdım renkli gördüm bebeği ve çok güzeldi her ay görmek için ayrıntılı ultrason mu yaptırsam diyorum o derece yüzünü net gördüm çok güzel bir duygu 🥰