aysenurdefne Kubrabsyg45 gittiğim de haldun hoca izindeydi bende elif hocaya gittim ama memnun kalmadım siz haldun hocaya mı gidiyorsunuz
Esrbenn aysenurdefne ben oek begenemiyorum sefa hastanesini orda bahar hanım var sanırım ama bilmiyorum ondan memnun kalmamıştım gittiğimde. Eray balcan var oda çok iyi bir doktor sefaya doguma geliyor sadece kendi kliniği var güneşlide düşünürseniz
Kubrabsyg45 aysenurdefne hayır çok kalabalık değil yani ben gittiğim de genelde olmuyor fazla. En kötü 2 3 kişi olmuş oluyor oda normal. Kalabalık da olsa beklerdim. İstediğim beklentiyi karşılıyor sen söylemeden anlatıyor detaylı şekilde gösterip anlatıyor
aysenurdefne Kubrabsyg45 çok teşekkür ederim bu sefer haldun hocaya randevu alacam inşallah memnun kalırsam devam ederim evime cok yakın çünkü hastane
Sevvl Zulaly ay ben bu sefer muhabbet hanıma gitsem acaba alabilir miyim ya😂 bir kere bile görmedim varya yüzlerine
Zulaly Sevvl bence deneyin gerçekten çok uğraşıyor benim bebeğim hrp ayağını suratına koyduğu için poz alamadık ama baya yüzünü gördük😀
EsraAC Sevvl polsan indirimi medipol grubundada geçerli ama doğumda geçerli değil muayene ve tahlillerde geçerli
Sevvl EsraAC evet kolan da doğumda da gecerlı tek gebelik olsa sorun değilde ikizde iki katı bide indirimsiz düşünemiyorum 🤦🏽♀️