aysegulka01 Kızlar tüp bebek tedavisini daha yeni bitirdim transfer oldum progeston fitil kullanıyorum ama sabahları uyanırken aşırı kasıklarda ağrı ve gaz problemi yaşıyorum aranızda kullanan varsa sizde de böyle yan etki yapıyor mu?
Esoo0698 aysegulka01 Progestanla ilgili değil canım genelde ağızdan kullananlar yan etki görüyomuş bende fitil olarak kullanıyorum. Ağrın olması normal 😊 ben normal gebe kaldım bendede kabızlık var malesef
ballikedii aysegulka01 ben 3 ay fitil olarak aldım ve aynı zamanda hala olmak üzere hap olarak da alıyorum gazı hap yapıyor fitil de yan etki olmuyor
mucizemm_ aysegulka01 transfer sonrası olan şeyler canım gaz problemi için ayağından çorabını eksik etme birde bol bol kuru kayısı ye kabızlığa dönmesin
Eddiee O sadece fitil ile alakalı değil canım bu süreçte hep oluyor. 19 gün önce transfer oldum hala gaz problemi bitmedi maalesef
Merve68681 ballikedii kızlar progestanı fitil olarak kullanacağım.baş dönmesi baş ağrısı uyku yapar mı fitil olarak kullanıldığında?? Gibi
Yazmelegi_ Merve68681 ben kullandım bende baş dönmesi ve ishal yaptı fitil olarak kullandım mide bualntim olduğu için ağızdan kullanma demişti doktorum
Senemsu Merve68681 canım baş ağrısı uyku hali halsizlik vs yapıyor doktorum da böyle durum olursa progestandan dolayı normal karşıladığını söylemişti🌺
aysegulka01 Bende özellikle sabah uyanır uyanmaz aşırı derece kasıklarımda sancı oluyor idrar yaparken bile zorlanıyorum sancıdan o derece sizde de oluyor muydu
Yazmelegi_ Merve68681 fitil olarak kullanınca ishal ve baş dönmesi yaptı normalde ağızdan alacaktım mide bulantısı yaşadığım için fitil olarak kullanmaya başladım oda bu sorunları açınca bıraktım
aysegulka01 Sağolun kızlar acaba hangi gün test yapsam bugün 2.günüm bazıları 6.günde test yapınca çıkıyormuş
Yazmelegi_ aysegulka01 ben 7. Günde yapmıştım belli olmuştu hafif şekilde sonra kan verdim sonuç çıkmıştı
Beernaa35 aysegulka01 benimde transferin bugün ikinci günü bende de gaz problemi şişkinlik kabizlik. Var fitil olarak kullanıyorum 4 defa
Merve68681 Yazmelegi_ doktor bana ağızdan alırsan baş dönmesi yapar demişti fitil olarak kullan demişti