Hamide1010 11 haftalık hamileyim bugün sabah tuvalete gittiğimde kahverengi akıntım olduğunu gördüm. Bu haftalarda normal mi sizce çok korkuyorum ara ara kasıklarıma da ağrılar giriyor :(
2022bebeki Hamide1010 Gebeliğin hiçbir haftasinda normal değil kanama lütfen doktorunuza görünüp önlem alin🤗
Esoo0698 Hamide1010 Acile gitmeni öneririm. Benimde 5 haftalıkken kahverengi kanamam oldu rahim ağzımda zedenlenme olmuş. Allah korusun bebeğede olabilir kanamanın her türlüsü kötü doktra git.
Sevvl Hamide1010 doktor yoksa hemen acil giriş yapın illla nöbetcı doktor vardınız haftanız va zaten hiçbir hamıelde normal değil kanama yerleşmeye falan yormayın herkeste olmuyor gecmıs olsun🙏
Hamide1010 2022bebeki doktora yazdım ama bugün pazar geri dönüş yapar mı bilmiyorum ilk hamileliğim çok panik yaptım ya
Hamide1010 Sevvl doktor geri dönüş yaptı canım progestan iğne yazdı. Yerleşme kanaması olduğunu söyledi açıkcası bu haftada yerleşme kanaması demesi saçma geldi. Ama omunda açıklaması rahim büyüdükçe böyle ara sıra masum kanamalar olabilir dedi
2022bebeki Hamide1010 Çok normal lekelenme sonrası bu tarz agrilar.. progestan kullanip tuvalet harici kalkmamaya çalışın birkaç gün istirahat iyi gelir
Sevvl Hamide1010 Allah Allah ne bileyim canım doğru olabilir doktor olan ama muayenesiz teşhis ne bileyim ya değilse nasıl rahat bu kadar bama doktorum nokta kadar kanama ile düşende var adet kanaması gibi doğuma kadar süren Çar dedi amacım seni korkutmak değil ben hepsını yaşadım 9 haftada başladı kese etrafında kanama var dendi baya uzun sürdü gecmesi
Gamzetok Sevvl benim de 9 hafta oldu kanamam kese etrafında kanama alanı vardı geçti şükür 12+1 oldum ama hala yatıyorum tuvalet harici kalkmaya korkuyorum. Siz nekadarlik oldunuz rahat hareket ediyor musunuz. Doktor iş yapma ama yürüyüş falan yapabilirsin demişti. Korkudan kalkamıyorum
bbyyzl benim de tam 11. haftam da pazar günü oldu, doktorum bana eski kandır demişti ama yine de acile gittim hiç bir sıkıntım yoktu inşallah sizin de öyledir sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Sevvl Gamzetok 29+0 bizim çok şükür başından beri sıkıntılıydı ama ben iyiydim yanı işimi gücümü yapıyorum ama banada yapma dediler basımda yattım ama sancı vurdu yine yattım baya şimdilik iyiyiz ama sürekli biseyler çıkıyor işte canım
kadertugrul7 Hamide1010 7 haftalik ikinci gelebiligim bende kahverengi değil çok açık pmebe akinti vardı kontrole gittigimde ic kanamam olduğunu öğrendim progestan yazdi düşük tehlikesi olduğu icin vajinal yolla kullaniyorum ilaci alip yatıyorum ayağa kalkmiyorim inşallah sag saglim atlaticaz bu dönemi mutlaka doktorunuza gidin