Nazlican46 Arkadaşlar son adet tarihime göre tam 37 oldum bugün ama bazı sebeplerden dolayı doktor değiştirdim geçenlerde diğer doktorumda 38 gözüküyorm bir kere de devlete gittim orda da 36 çıktı benim kafam çok karıştı nasıl oluyor bu
Tugce1506 Nazlican46 son adet tarihinden itibaren ilk hafta sayılmıyor sonraki haftadan saymaya başlanıyor
Tubatgn Nazlican46 Son adetine göre hesapla canım en başında gittiğin doktor aksini söylemedi ise hep son adetin ilk günü baz alınır
Tugce1506 Nazlican46 son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor mesela kendimden örnek veriyorum. Benim 31 Temmuz regli oldum 1 hafta sayılmıyor 08 Ağustosdan itibaren hamilelik sayılıyor yani benim 8 Ağustos benim bir haftalık olmuştu öyle
hilalklkn Benim son adet günüm 14 Kasım, bu duruma göre 10+6yım fakat 20 kasımda evlendik 😂 ben 20sini baz alarak hesaplıyorum ben şahsen. Doktora göre 10+6 bana göre 10 haftalık
Tubatgn Nazlican46 Adet bitimini sormaz ki son adetiniz nedir diye sorar o da ilk günü anlamına gelir
Nazlican46 Tubatgn yani mesela benim en son adet olduğum tarih 15 Mayıs bu tarihten hesaplarsam 37 hafta oluyorum olması gereken bumu oluyor bazı doktorlarda yanlış gösteriyor bebeğin kilosuna goremi karar veriyor acaba ultrason da falan
Tubatgn Nazlican46 Ultrasonda gelişimine göre karın çevresi baş çevresi boyu kilosu farklı çıkar önemli olan son adetin ilk günü canım benimde 18 Mayıs ben o tarihten baz alıyorum. Karın çevresi 1-2 hafta geri çıkıyor benimde