ayseuarslan Kızlar 35+3deyim. Böyle sanki büyük tuvaletim geliyormuş gibi hissediyorum ama yok yani kabız falan da değilim. Nasıl bir şey bu anlamadım. Böyle olan var mı? Bebek kanala mı yerleşiyor ondan mı acaba?
Bzdmr ayseuarslan Bende 35+3deyim aynı sıkıntı son günlerde bende de başladı annem ebe hemşire ona sordum normal olduğunu söyledi artık son zamanlar olduğu için birde benim gaz problemim var ondan kaynaklı da olabilir dedi ama pazartesi kontrolüm var doktorumada soracağım içim rahat etsin diye
Patito__ ayseuarslan cnm ıkınma tarzı bir baskiysa yani ıkınma isteği dogum belirtileri olabilir qma zaten ozaman bir zaman sonra duzenli araliklarla olmaya baslar
ayseuarslan Bzdmr bende gaz problemi de yok. Pazartesi kontrole gittiğinizde doktorun ne dediğini burdan yazabilir misiniz? 🙏 Bende salı veya Çarşamba gideceğim.
ayseuarslan Patito__ Böyle rahatsız ediyor evet yani tuvalete gidip çıkarmak istiyorum, yani insanın tuvaleti gelir ya hisseder öyle bir şey. Gidiyorum idrarımı yapıyorum gerisi yok. Benim erken doğum riskim de var, ondan takıldım biraz.
Patito__ ayseuarslan evet ama oyle olsa coktan dogum simdiye baslardi o ikinma sonrasi artik dogm yoluna girdin demek oluyor misal ikinma hissinden 1-2 saat sonra duzenli sancin gelio ve dogm oluyo. Gaz da olablr, nstye grmek lazım bazen bir hafta sancisi cikan oluyor o da olablr
Bzdmr ayseuarslan Doktoruma sordum normal olduğunu söyledi doğum belirtisi olarakta görebiliyoruz ama bunun için yanında başka doğum belirtileride olmalı dedi sıkıntılı bir durum yok dedi 🤷🏻♀️
ayseuarslan Patito__ Bu hafta içi kontrole gideceğim Nst’ye de koyar yüksek ihtimalle. 32. Haftamdan beri koyuyor. Bu konuyu da soracam.
YagmurAnnesi ayseuarslan sancılar olabilir canım. Ben ilk hamileliğimde suyum geldi hastaneye gittim sancı nasıl bir şey bilmiyordum haliyle.. sonra yatışım yapıldı. Odada tuvalete girdim büyük tuvaletim vardi gibi hissediyordum çünkü ebe benim sesimi duyunca geldi kızdı🙈😂 sancın olduğu için öyle hissediyorsun çık ordan dedi 🫢
ayseuarslan YagmurAnnesi Bende bilmiyorum işte ilk doğumum kestiremiyorum. Mesela su gelişinin miktarı da ne kadar oluyor kokusu nasıl oluyor. Mesela progestan fitil koyuyorum ben böyle gün içinde biraz su geliyor ama ilacın suyu heralde o ya d idrarımı kaçırdım diyorum. Yani şu su gelmesi böyle bir bardak kadar oluyor diye bekliyorum 😅