Mervekara5 sunmomy alırsın Allah’ın izniyle 🤲🏻 doktorlar kaç gğn küvezde kalması gerekiyor dedi peki kuzum
Aseldurununannesi 31+2 deyim sol kısığımda ve sol bel kısmımda ağrı var karnım aşağıya düşmüş gibi hissediyorum bu ne demek erken doğum belirtisi olur mu sizde kanama yok ama akıntım oluyor sürekli
minikbalik_ anie canım dün yazamadım telefonda sorun vardı uygulama açılmadı bir sorun yok dedi ama takip edicez bir daha oyle bisey olmadi ogun biraz temizlik yapip yorulmus zorladim heralde comel kalk yarin tekrar gidicez kontrole kontrol sikligini artttirdi
Bzdmr Leylabngll evet gittim 35+4 haftalığız normal doğum olacak gibi görünüyor normal zamanına yaklaşık 4 haftan var doğum için ama heranda artık hazırlıklı ol dedi doktorum
avakado7 busranur_19 Doğum tarihi henüz belli değil. 34+5’iz. Karnımın sertliği, oğlumun sert geçişleri, halsizlik, sol yana yatıp uyumaktan yıldım. İştahım da hiç yok. Çarşamba kontrolümüz var. Hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻
busranur_19 avakado7 Aynı şikayetler bendede var :( sağa sola bile dönüp artık yatamıyorum sırt üstü zaten yatılmıyor yatınca belime ağrı giriyor çoğu gitti azı kaldı bakalım 🌸
ayse07ali busranur_19 33+2 yiz hazırlık lar tamam Allah’ın izniyle Mart 18 görünüyor hayırlısı bakalım ☺️
Bzdmr Leylabngll 2688 Gr dedi kilosuna ama çatı muayenesi yapar demişlerdi yapmadı senin doğumunda burda olmayacağım bir doktor seç bundan sonra takibini o yapsın 1 hafta veya 10 gün sonra kontrole gel dedi başka doktora gideceğim haftaya bakalım o ne diyecek
busranur_19 Nisa04 Bu hafta içinde kontrolüm var unutmazsam sormayı planlıyorum uykusuzluk birçok kişide gerçekleşiyor aslında hormonlar bebeğin hareketleri büyümesi sağa sola dönememek vs muhakkak etkiliyordur bence
ayse07ali busranur_19 Bu benim 2. Doğumum olacak ilki normal di inşallah bu da normal görünüyor şimdilik bakalım
Irem34_52 busranur_19 33+1 hersey hazır sayılır sadece çanta hazırlancak haftaya insallah so neksikleri alıp cantayıda ayarlıcam.. belim çok zorluyo fıtıkta var mafediyo beni onun dısında kaburgam berbat bi an once hayirlısıyla kavusalim insallah 🥰