Gulnur Aslihanfs doktorunuzdan memnunmusunuz adı nedir bide fiyat konusunda hastaneye nekadar doktora nekdar vericeksiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim
Aslihanfs Gulnur benım doktorum zaten cok ünlü mutlaka duymuşsunuzdur, duymadıysanız bi araştırıp degerlendirmenizi tavsiye ederim. Sare Davutoğlu doktorum. 24.000 tl normal doğum hersey dahil fiyatı 3.000 tl özel ebeye ödeme yaptım
nazzlkn Aslihanfs eşim görüşmüş fiyat olarak 34.000 demişler ben sezaryen olacağım sezaryena da alıyorlar mı acaba eş
carmellawaldorf Altuns kafam karıştı İstanbul’da bile Acıbadem sezaryen fiyatı 27.000₺ bu 40’n içeriğinde ekstra bir şeyler mi var acaba
Altuns Aslihanfs kuaför hizmeti artık yok pandemide kaldırmışlar bir daha koymamışlar bu sadece sezeryan doğum parası
Mervenursahh Svrisnm Merhaba orada hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnun musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim, bende oraya gitmek istiyorum fakat doktorlar hakkında bilgim yok 😊
btllsk Bolu ve Düzce çağsu sezaryen 9.500 şuan ama ben Mayıs’ta doğum yapcam inşallah o zaman daha çok artar dedi doktorum 😏
Altuns Aslihanfs hasta yatışı birimi ile konuştuğumda bu hizmetlerin olmadığını ilettiler fiyatı da onlardan Aldım. Sizi çok sevmişler demek ki kuaförde getirmişler 😃 Bundan sonrakilere bu hizmet yok.
Aslihanfs Altuns benım doktorum hastanede değil dışarıdandı, bizim klinikten giden hastaların doğum pakedinde hala var geçen hafta da bi arkadasım dopum yaptı cünkü. Belkı hastane kendi paketlerinde kuaför hizmetini dahil etmiyordur.