kahvekokusu_ asetonluoje Evet canım Selda Hanım ana binada değil estetik binasına geçti bu sene . Onun ücreti fazla diğerlerine göre .
Symaaas Altuns ay ben sizleri okuyunca şükrettim halimize 6 bn diyorlar bizede değişmezse ay Allah yardımcınız olsun
Lasvinia Seminay2259 henüz güncel doğum fiyatını sormadım fakat 15 bin den aşağı olmaz diye düşünüyorum
_almirasmom Nilsss1907 yılbasından sonra geldı zamlar + bu subatı ayında gene zam var bız 2 hafta once dogum para sını odedık 14.000 tl ozel klınık muaynelı doktorun anlasmalı hastanesı
dahabirmavi Oznurcakir Ahmet beye gidiyorum ben siz ☺️ en son cuma günü kontrole gittim normal doğuma 1.750 dediler bana ama sabit kalmaz değişir dediler
dahabirmavi Oznurcakir eşiniz memur mu doğum fiyatlarında memur indirimi yapıyorlar mı acaba onu sormak hiç aklımıza gelmedi
Oznurcakir dahabirmavi yok değil uzun yol şoförü kuzenim orda çalışan yakın akraba indirimi yaparlar büyük ihtimalle. 1750 de çok iyi aslında diğer yerlere göre
dahabirmavi Oznurcakir çok iyi tabii ama bakalım normal yapabilecek miyim 🫣sezeryana indirim olsa daha iyi normali daha ne kadar indirebilirler zaten düşük😀
Crescent96 Küçükköy asya hastanesi zorunlu sezaryen 7000₺ Dediler ama mayısda benim doğumum kesin zamlanır🙁
Oznurcakir dahabirmavi sezeryan sanırım 5 bin miydi ne 😅aynen indirim olsa hemen hemen 1 bin lira olur 😅çok kaldı mı sizin doğuma benim 8 gün ama tik yok
dahabirmavi Oznurcakir oyyyy sizin çok az kalmış ben daha yarıdayım🤓 bize 6-6,5 dediler ya😒 niye bu kadar fark var ki bi de şuanki fiyat dendi
Oznurcakir dahabirmavi evet çok az kalmış balla kuzum yeni aldığım fiyat değil 3 hafta ki fiyattı bu demek artmış ama bu kadar da olmaz zaten girişler her ay 50 üzerine geliyor 250 den giriş yapıyoruz