Zeynepsari34 Seminay2259 hangi hastane acaba bize de şuan 10 bin dediler şubatta 16 bin olacakmış. Doğum zamanımda geldi ama bebek doğmuyor iki güne kadar doğmazsa 6 bin ekstra ücret ödeyeceğiz 🤭🤦 şaka bir yana ne yaptımsa tık yok 39+2 yiz
asetonluoje kahvekokusu_ Beylikdüzü medilife arayınca bana normal 6.000 sezaryen 8.000 dedi. Doktordan doktora mi değişiyor acaba
Rubyyigit kahvekokusu_ ben de Selda hanıma gidiyorum şu an. Nasıl siz memnun musunuz Selda hanımdan ☺️
Nur_19 kahvekokusu_ Bende Beylikdüzü medilife gidiyorum bana normal 6 bin Sezeryan 8 dediler 15 gün önce size neden farklı fiyat verdiler
Kubbrra-87 Zeynepsari34 takipli hasta icin fiyat anlasmasi yapilir en basda aslinda hastane yonetimiyle gorusulup ilk muayeneye başlatıldığındaki fiyat neyse o fiyat gecerlidir
Aselinannesi31 Seminay2259 5.500 verecgiz bizde subatta Doğumum sezeryan normalde zamlandi 8500 suan ama on ödeme yaptırdı doktorum zamdan etkilenmemek adina
Aslihanfs Bahçelievler Memorial normal doğum 24.000 sezaryen 27.000 ayrıca özel ebe ücretim 3,500 tl Doktorum özel muayenehaneden bu hastaneyle anlaşmalı 🥹
nazzlkn Aslihanfs merhabalar memorial Bahçelievler’de doğuma eş alıyorlar mı bir bilginiz var mı? Birde fotoğrafçıları var mı acaba aradım döneceğiz size dediler ama dönüş olmadı belki siz biliyorsunuzdur dedim
Gulnur Aslihanfs doktorunuzdan memnunmusunuz adı nedir bide fiyat konusunda hastaneye nekadar doktora nekdar vericeksiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim
esraylcnkayaa Fatmaa97 merhaba bende nevşehirde yaşıyorum. Doktorunuz kim, hangi hastaneye gidiyorsunuz ?