Saraaliyeva Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalik hamileyim 2 gün önce karnında bi kıpırdama hiss etdim çocuğun kıpırdadığını anladım.Ama bugün kıpırdamasını hiss edemedim.Bu normal mi yoksa her gün kıpırdamalı mı?Korkuyorum
mysweetbabyy Saraaliyeva 2 gün önce hissettiğin bebek değildir 13 haftalij bebek 50 gram 7 kat deriyi oynatacak güçte ve büyüklükte değil
Tubatgn Saraaliyeva 13.haftada çok zor bebeği hissetmeniz. Bağırsaktır o. En en en erken 16’da pıt pıt şeklinde hissedebilirsiniz ki ben 16’da başladım hissetmeye. O da ara sıra sürekli değil. Tam anlamıyla 22-24’ten sonra net hissetmeye başladım.
Ays19Ays Saraaliyeva o haftada çok zor olaki hissettiniz diyelim zaten hareketleri düzenli olmaz ben tam anlamıyla 19 20.haftada hissetmiştim
Zynp-1 Saraaliyeva 13. Haftada hissetmen tıbben imkansız bağırsaklarındandır diye düşünüyorum doktorların videosunu izleyebilirsin bilgi sahibi olmak için
mysweetbabyy Saraaliyeva yakınların doktor mu cnm? Doktora soylesen güler 12 13 haftalarda bebek ağırlığı 50 70 gram oluyor nasıl hissettirsin kendini