ssa239688 çörek otu yağını günde bir çay kaşığından fazla içmek zararlı.
Migrostan arifoğlu markasını almıştım. Damlalıklı kapağı var. Ne kadar çekiyorsa o kadar günlük tüketiyorduk. Çay kaşığını doldurmuyordu bile.
Ovulasyon testi ile kendini takip edebilirsin. Bi de yumurtlama mesajları vs. Var onlarıda öneririm.
Aşılama için iğneler vuruldum o ay tutmadı. Ama ondan sonraki aylarda yumurtalıklarımda aşırı hassasiyet oluştu sanki büyüyorlardı hissediyordum. Neredeyse 18.güne kadar hissettim. Ama sanki çatlamıyorlardı ağrı yapıyordu.
Hatta Bi önceki ay 2 hafta geçikmiştim. Dahiliye doktorum usg ye yollamıştı beni. Yumurtalıklarım çatlayamadığı için kist oluşturmuştu. O kistler regl olunca sökülüp gidiyormuş. Öylede oldu.
Bi sonraki ay yine aynı şeyler oldu hissediyordum. Sonra takip ettiğim sayfada yumurtanın çatlaması için havuç yemem gerektiği yazıyordu. Yine 18 güne kadar o hassasiyeti yaşadım ve 18.günden sokra Hergün günde 3 adet havuç yedim. Yumurtalıklarımdaki ağrı hassasiyet gitmişti. Çatladı heralde dedim. Ama hamile kalacağım hiç aklıma gelmemişti.
Bide magnezyumu sadece hamile kaldığım ay kullanmaya başlamıştım. O mu sebep oldu bilmiyorum. Regl başlangıcı ile kullanmaya başlamıştım. Gebeliği öğrenince doktorum bıraktırdı. İçinde a vitamini varmış kullandığım folik asittede a vitamini olduğu için ağır fazla gelir dedi öyle yani.
Daha önce rahim filmi vs. Çektirdim. Acaba zorunlu kürtaj olduktan sonra tüylerim mi tıkandı vs. Diye düşündüm. Bi de internette herkes rahim filmi çekildikten sonra hamile kalıyordu baya umutlanmıştım. Film temiz çıktı ama Malesef bende öyle olmadı.
temel sorunum yumurtanın geç büyümesi ve eşimin ileri hareketliliğin az olmasıydı. Zamanlamayı tutturamayınca olmuyor.
Çok fazla oldu yazdığım ama. Diyetisyenede gitmiştim. O gün kadın bana insan bedeninin çok akıllı olduğunu sabit kilodan Bi kilo fazla aldığında bütün beden yapının değiştiğini söyledi. Yani ben hep hayatım boyunca 55 kiloydum ama stresten dolayı 75 kiloya kadar çıktım. Bütün vücudum değişti. Ve bedenim 55 kilo olmamı geri istiyor. O yüzden yumurtalıktı carttı curttu tepki koyuyor.
Benim kilom çok aşırı arttı.
Ama yine hayatı boyunca 50 kilo olan birisi 52 kilo oluncada hemen hemen beden aynı tepkiyi veriyormuş.
Ayy çok şey var dünya kadar.
Bi de coraspirin kullanmıştım rahme oksijen gidiyormuş. Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Kalana kadar hep günaşırı kullandım.
Zaten şuanda da oksapar iğne kullanıyorum bebek için.