ssa239688 Rsln çok değerli bilgiler çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun🙏🏼💓 kucağına sağlıkla almak nasip olsun
Ckcglcn ssa239688 Eş paketi aldık internette zaten eş paketi olarak geçiyor eşim düzenli kullanmadı ama ben eksiksiz aldım ürünleri 2. Ayımda hamile olduğumu öğrendim gözüm kapalı güveniyorum Mehmet Fatih Karslı hocanın takviyelerine
anka01 555eeee67 merhaba göbek çektirmeden önce maydonoz bugusuna oturdunuz mu bende yaptıracağım bu ay geçen ay eliyle çekmişti tutmadı bu ay lokum falan ilaç yapıp çekecekmişş size nasıl yapıldı acaba ?
anka01 ssa239688 bilmiyorum ki banada bir yaşlı teyze yaptı ama direk göbeğime baktı kasıklarda ki damarlara baktı
ssa239688 Asgjm clife sipariş vermişken şptal dttim bazı kişilerin düzenliyken düzenini bozabilşyormul gibi yorumlar okudum
Patito__ ssa239688 hepsi normalse ozmaan beklemekten baska care yok. Ovulasyon testi tavsiye ederm bn onla ikinci ayda kaldım oncesinde telden takip ediyordum ama yanlis gunleri degerlendiriyormusuz.
Aysegul123Defne Betbet98 evet doktor yazıyor yumurtayı irilestirip catlatiyor spremlerin tutunmasını sağlıyor bence deneyin
Betbet98 Aysegul123Defne herhangi bir şey olmadan yazıyor mu? Pko vesaire ? Doktora gidip istek üzerine yazıyor mu
ssa239688 Feyza03 bugün başka bir sıkıtnım için dr a girmiştim kan tahlili istedi d vitaminim 19 çıktı 🙄🙄 baya düşük
Feyza03 ssa239688 günlük düzenli kullanırsanız yükselir hemen merak etmeyin. Her gün yeterli miktarda almaya çalışın, ekmeğe falan değil de yağlı yemeklere damlatıp alırsanız emilimi iyi olur.
Asgjm ssa239688 benimde kullandığım ilk ay bozdu 30 günde okuyorken 36 gün oldu ikinci ayimda gene kullandım hamilelik haberimi aldım herkesin bünyesi farklı tabi ama gecikme yaptı bendede doğru
Aysegul123Defne Betbet98 evet yazıyor genelde bebek düşününler için ama belli bir dozda belli zamanlarda alınması gereken bir ilaç sakıncalı biraz