Es5ra Merhaba hanımlar 31 haftalk hamileyim uykumdan uyanıp canımı yakacak kadar midem yanıyor.Caviscon du sanırım adı şurubum var iki kutu bitirdim işe yaramadı.elma yedim süt içtim gene fayda etmedi.daha etkili bi ilaç var mı kullandığınız doktoruma yazdırayım uygun görürse yada bi öneriniz var mı doğal yolla yapabileceğim🙏😥
Emresra61 Es5ra ah canım bnede 36+5 im bugun ve suan mide yanmasindan uyandim otiruyorum gecmiyo ne yaptiysam
mmrv Es5ra ben pantpas adli mide koruyucu iciyorum haftada 1 tane.. doktorum her gun de icebilirsin dedi ama haftada 1 yetiyor.. sen de doktorun danis bakalm izin verirse sabah aç karna iciliyo ve cok rahatlatiyo.
sefikaDeveci Es5ra Canım gaviskon erken doğum riskini artırıyor çok da tüketme ben hiç kullanmadım 8 günüm kaldı allahın izniyle tatlı şeker varsa şeker yala süt yoğurt daha kötü yapıyor inan ki
Es5ra Emresra61 al bendende o kadar😥 bekarlığımda da vardı mide yanması ağrısı ama hiç bu kadar dayanılmaz olmamştı
Adademr Es5ra canım öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏻Benmde bu ara bayağı yanıyo aywa ye we sakız çiğne benm öyle geçiyo bi süre
cito83 Es5ra pentpas verdi doktorum 2 haftadır iyiyim yoksa yediğim her öğünü mide yanmasından kusmaya başlamıştım