Deletedmom_51 Of çok karışık duygular içerisindeyim, mutluyum, stresliyim, bir o kadar panikteyim ama kimseye çaktırmıyorum 😊 sizler nasılsınız?
Eldgrn Deletedmom_51 36+4 olucaz Heycan suanlik yok bilmiyorum hala şaka gibi geliyor sona geldiğimiz şükür herşeyimiz hazır prensesi bekliyoruz ağrılar sancılar batmalar ile günleri geçiriyoruz sonuna kadar sakin stressiz geçirmeye çalışıcam öyle yapıyorum şuan da da ama işte doğum başladığı an kalbime inmezse iyi şükür soğuk kanlı olabiliyorum biraz kendimi öyle temkin ediyorum
adensema Deletedmom_51 37+2 haftalığız biz de 😍 duygular çok karışık valla heyecan, stres, doğum nasıl olacak? bir eksik var mı? hayatımız nasıl olacak düşünceleri içerisinde geçiyor 🙈 artık iyice büyüdüğü için her hareketim zorlaştı otursam bir dert hareket etsem ayrı dert ne yapacağımı şaşırdım😶
Deletedmom_51 Eldgrn Hayırla gelsin evlatlarımız 🤲🏻 Ben sezeryan olacağım sonuna kadar beklemek istemediğim için perşembe günü tarih belirlenecek her şeyimiz hazır bizim de oğluşumun keyfi yerinde 😍
Eldgrn Deletedmom_51 güzel haberler alırsın inşallah canım bizimde Çarşamba kontrol var 37+0 da doğum planı yapicaz artık doktor ne yaparsa o zaman sonrası ne zaman gelirse kızçem artık bende o zamanı bekliyorum heycanla
Deletedmom_51 adensema ay o heyecanlar çok karışık Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın 🤲🏻😍 en son 36.haftada gittim 3 kilo 100 gramdı bakalım 38de ne diyecek doktor çok merak ediyorum tombiş bi bebiş diyordu en son😂 sizin nasıl canım kilolu olunca daha zorluyor
adensema Deletedmom_51 ben en son 26 haftalıkken gittim ultrasona bir de önümüzde ki hafta gideceğim hiç bir bilgim yok şuan da kilosu hakkında 🤗
Deletedmom_51 adensema ayyy baya olmuş gitmeyeli 😍 iki ay da bir mi çağırıyor? Ben üç haftada bir gidiyorum 😂 aslında ayda bir olsa en güzeli ama üç haftada bir bakıyor doktor
adensema Deletedmom_51 normal tahlilleri vermeye gidiyorum ama ultrasona almıyorlar her seferinde. Türkiyede yaşamıyorum olduğum ülkede daha farklı sağlık sistemi o yüzden ama ben de isterim her seferinde görmeyi 😂
Deletedmom_51 adensema heee o yüzdendir canım 😊 Ayy hayırla sonuna kadar ulaşalım evlatlarımızı kucağımıza alalım🤲🏻🤩