BilgeSnmez 35.5 haftalığım bugün fazla yorulmadım ama kalçamda keskin bir ağrı var ve baldırıma kadar gidiyo bu ağrı yürüyemiyorum çok ağrıyo ne yapmam lazım eğer daha çok ağrırsa doktora gidecem
Rabiamasat BilgeSnmez Bendede var canım hatta ayakta yürürken birden giriyor olduğum yerde kalakalıyorum napacağımı şaşırıyorum😏 Magnezyum eksikliğinden de olabilir..
89287672541 BilgeSnmez benimde oyle oluyordu ne yata biliyorum nede geze biliyorum agliyordum resmen doktoruma soyledim ilac verdi iyi geldi gecti şukur
Hatunnn BilgeSnmez canm fitikta olabilir beni doktor fixik tedviciye yonlendirmisti kadin suan bi sorun yok ama kalcana ve bacagina vuran siddetli bi agrin ollursa gel demisti. Bi doktoruna danismanda fayda var
Pirayeee BilgeSnmez normalmiş hamilelkten olur doktora söylesen magnezyum verir sana. Bende ekstradan vajinada ağrı oluyor yatarken ve kalkarken çok zorlanıyorum artık 30+5im
Songulkip95 Bende aynı haftalarda böyle bir ağrı çektim tam bir ay sürdü topalliyodum resmen doktor doğumuna az kalmış bir şey yapamayız demisdi inşallah seninki daha kısa sürede gecer
BilgeSnmez Songulkip95 inşallah yarabbim yoksa ben bittim kalakalırım öyle sürekli dinlenmek zorunda kalırım 🙄🙄😬😬
Rabiamasat BilgeSnmez Magnezyum tabletleri var suya atmalık içtiğim zamanlar iyiyim ama işte üşeniyorm bazen içmeye ev işi yaptığım zaman duramıyorm yerinde çok zor gerçekten.😑
Zhrumt 2 gün önce o kalça ağrısından yerimden kalkamadım kemik sızlıyor resmen bir saat oturduğum yerde kaldım hareket ettikçe ağladım genelde çok yürüyünce ve yorulunca oluyor magnezyum eksikliğinden doktor ilaç verdi ama ilaç içemiyorum onun için yormamaya çalışıyorum dikkat et sende
Esenn 3 gündür benimde sağ tarafımda var sağ bacağımın üstüne bastıkça canım kopuyor ağrıdan yatarken dönmekte bile cok zorlanıyorum yarın kontrolum var bende dile getiricem bakalım. İnş geçer 😞😞