Duyguuuahmet Kızlar kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız? Ben 18+6 haftalığım 62 kiloyum 2 kilo aldım
Sla8995 Duyguuuahmet valla ilk 3 ay 55 ten 50 ye düşmüştüm. Şimdi 6. Aya girdik şükür 57 kg su an. Ama almamış gibiyim hala zayıfım 😁😁😄🫣🫣 bebek sağlıklı olsun da
clkz Duyguuuahmet 2 kilo gayet iyi görünüyor henüz 12 hafta benim 2 kilo almışım. Böyle giderse sıkıntı
Htckbra0716 beyzacmvrc Bende 20+5 teyim 4 kilo aldım biraz hızlı mı gidiyorum acaba diye düşünmeden edemiyorum. Ama yiyesimde geliyo 🤭🤭
Zehradgdrn Duyguuuahmet 31+2deyim 62 ile hamile kaldım 69,5 oldum 7,5 kilo aldım umarım 10 kiloyu geçmem 😁 birde başından beri mide bulantım falan olmadı oldugum kilodan almaya devam ettim
beyzacmvrc Htckbra0716 ya ben 3.5 ayda 3 kg almıştım sonra kan ilacınıa başladım kabızlık da başladı onunla heralde kan ilacı hızlı kilo yaptı birden 2 kg daha aldim hızlı bı şekilde. Birde benim bulantı problemim çok olmadı. O yüzden hiç kilo vermeden direk almaya başladım 😓
Nursl7 @Duyguuuahmet en son 28 haftalıkken tartılmıştım 2.4 gram almışım bebekte o zaman 1.200 gramdı 10 gün sonra doktor randevum var bakalım tartarlarsa öğrenicem 😃
Tugceee95 Duyguuuahmet Bende 16+7 ym 16 haftada tartıldım en son 40 la hamile kalmıstm 4 kılo almsım🙈🥰