Yasooliii Ben Lotus plaza dilek doğan baş gidiyorum çok memnunum aşırı güleryüzle anlayışlı önce medicana müzeyyen Hanım ile başladım hiç memnun kalmadım ondan şuan ki doktorum 500 tl nakit muayene ücreti jimer ve hayat hastanesi ile anlaşmalı 12-18 arasıydı sanırım hayat hastanesi daha uygun
KayraKuzusu Bta hem hayat hastanesi hemde pembe mavide doğum yaptırıyor. Ben hayat hastanesini tercih ettim. Doğum zamanı hastaneye geliyor doktor
Bta KayraKuzusu peki doğum ücreti nedir degisiyormu disardan geldigi için doktor yoksa hastanenin fiyatiyla aynını, çok soru sordum ama k.bakmayin benmde son haftalarim ona muayne olmak istedm bide
KayraKuzusu Bta ben henüz 25 haftalığım,hastaneye sorduğumda geçen ay 12bin dediler hayat hastanesi,fiyat değiştimi inan hiç bilmiyorum. Ama ayşe hanım cok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
Bta KayraKuzusu çok tsk ederm normal doğum icn ona bi danisicamda bakalm ne dicek olur derse doktorumu degisip onunla doğuma gidicem sorun olmazsa 37 haftaligm ne kdr doğru olur bu haftadan sonra doktor değişmek blmiorm ama
KayraKuzusu Bta yani onu bilemedim ama ayşe hanım hep normal doğum taraftarı yardımcı olur diye düşünüyorum