glsm1625 Nurturannn Canim bende senin gibi çok kararsızım ve bayan doktor araştırıyorum. Herkes erkek doktoru öneriyor. Ziya cetin, Mehmet Aral kemal Köroğlu burda en çok bu doktoru onermislerdi. Bı de iki kez embiye yılmaz ve Ayşenur diye bir doktoru söylediler ama Ayşe Nur çok genç bir doktor ben guvenemedim
KayraKuzusu Kızlar ben doktor Ayşe Erol a gidiyorum gayet ilgili ve tatlı bir doktor kesinlikle tavsiye ederim google adını yazın yorumlardan anlayacaksınız iyi bir doktor olduğunu. Yeride beşevler komkurt plazada. Randevu saatlerine gecikme asla olmuyor uzun uzun anlatıyor her şeyi
KayraKuzusu MutluAnne1643 Benim ablam hiç memnun kalmamıştı sezaryen doğum olmuştu bir sonraki doğumunda anladık iyi olmadığını
KayraKuzusu MutluAnne1643 suan 13 yaşında ama malesef bir daha doğum yapamayacak memnuniyetten kastım buydu 😊
Zeysseloo Kesinlikle medicana Volkan Aksakallı diyorum. Bu kadar tatlı, naif, esprili bir doktor bulmak çok zor.her aramanızda mesaj atmanızda fırsat bulunca dönen , ilgisiyle sizi hayran bırakan bir doktordur.