piiremsesinannesiii Kızlar pilates topu almak istiyorum bildiğiniz yada aldığınız bana önerebileceğiniz bir top var mı normal doğum istiyorum evde kendimi hazırlamak istiyorum bu sürece pilates topu önerdi bi kaç yakınım
mommytobe_ piiremsesinannesiii kilona ve boyuna gore alman gerekiyo topu canim. Kacinci haftadasin son haftalardaysan pek etki edecegini sanmiyorum
Umay-58 piiremsesinannesiii ben delta marka aldım yorumları gayet iyiydi kullanıyorum memnunum boyum 1.68 doğum koçum 65 cm topun uygun olacağını söyledi
piiremsesinannesiii Umay-58 bende tam deltadan sipariş girdim yarım saat önce 65 cm benim boyumda 167 falan ideal olur heralde
Babykalamar piiremsesinannesiii hamilelik platesi spor icin aliyorsaniz gayet normal haftaniz. 35-36 dan sonrada sanci agri sizi geldiginde plates topunun ustunde olmak hem rahatlatiyor hem dogumu kolaylastiriyor yani biseye gec kalmamissiniz bence☺️
piiremsesinannesiii Babykalamar çok teşekkür ederim çok sağolun 🥰🙏 inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla doğum yapmak nasip olsun