Deletedmom_69 Kızlar 2 kızdan sonra alışamadım bir türlü de 😂 devletteki doktor erkekten kıza dönemez kesin erkektir dedi bakmadı😂 ona göre Alışveriş yapayım dedim de detaylıya da daha var 😅
Gizem-eruzun Deletedmom_69 13 haftalıkken erkek demişti doktor bide özele gidiyodum. 22 haftalıkken kız olduğunu öğrendim 😊 ve şuan 1.5 yasinda abla olmayi bekliyor😊😊🤲
bdh 16’da erkek demişti doktorum, detaylıda kız olduğunu öğrendik. Doktorumu değiştirdim, 26. Haftadayız hala kız 😂
Deletedmom_69 bdh benim öyle bi doktorum yokta tecrübeli yaşlı bi doktora gitmiştim kendinden çok emin ultrasondan kalkarken oğlun oluyo dedi 😅 eşimde ben gördüm bacak arası doluydu ilk direk bacak arasına denk geldi zaten dedi o anın şaşkınlığıyla bir şey sormakta aklıma gelmedi devlettekine dedim değişmez dedi 😅
Fgbebek-1 bdh merhaba o zaman bacak arası dıolumuydu peki pipi var mıydı kordon ile mi karıştı acaba bizim de 16 hafta da erkek dedi ama son dkka gördüm dedi doktorum
Deletedmom_69 @Tubatgn merhaba başlıkla ilgili değil ama siz ayrıntılı ultrasona Ali İpek’e mi gitmiştiniz?
Deletedmom_69 Tubatgn memnun kaldınız mı acaba bende ona gitmeyi düşünüyorum kaçıncı haftada gitmiştiniz 😊
Deletedmom_69 Fgbebek-1 ya aslında doluydu ben lekelenme için gitmiştim ama ben kıza aşina olduğum için kordondur bu kadar büyük olamaz diye düşündüm ama internetten bakınca oluyormuş 😅 sonraki cinsiyet için gittiğimde ilk seferde göremedi hiç pozisyon vermedi 4 gün sonra Farklı bi sebepten gittim direk bacak arasına denk geldi yine doluydu ama erkek olsa direk söylerdi diye düşündüm baktı iyice sonra kontrolünü yaptı kilo boy sonra tekrar bacak arasına geldi kalkıyordum tam oğlun oluyor hayırlı olsun dedi ben şoka girdim zaten eşim bende gördüm erkekti diyor ama ben kabullenemedim 😂
Fgbebek-1 Deletedmom_69 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler benimde hislerim kız ama 4 şubatta detaylı ultrason var bakalım 😊