Busraaa1014 Merhaba sperm testi hakkında bilgi alabilir miyim yaptıdanlar var mı devlet hastaneleri yapıyor mu ?
Sinemce__ Busraaa1014 evet yapıyor canım üroloji bölümüne randevu alın 3 gün perhizli olmak gerekiyor aynı gün çıkar sonuç sabah verirseniz
Gamzekeser Busraaa1014 biz Ankara şehir hastanesinde yaptırdık kadın doğum istediği için ürolojiye randevu almamıza gerek yokmuş bilmediğimiz için biraz dolandık. 11de verdik 1 buçukta çıktı sonuç en az 3 gün perhiz yapılması gerekiyor
Deletedmom_78 selam üroloji yapıyo 3-4 gün cinsel ilişkiye girmeyip vermek daha doğru sonuc veriyo. sonuc iki saate çıkıyo ileri hareket, hareket , toplam sayı, morfolojiye bakılıyor bizim ileri hareketimiz çok düşük mesela 💖
Deletedmom_78 Busraaa1014 hiç oluşmuyo hatta bir basarısız aşılama var tüp Bebekle oluyomuş bitek çünkü biz sıfırdan yükseltemedik
Busraaa1014 Deletedmom_78 İnşallah rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip eder. Benim oluyor gakat tutunamadan düşükle sonuçlanıyor 2.de böyle olunca hem beni araştırıyorlar hem eşimi
Umutlabekleyis Deletedmom_78 canım bizimde 0dı biz keci boynuzu kürünü kullandık saracoğlundan üstünede o bi ilac vardı men diye onu kullandık yükseldi 30 lara kadar 5 yıldır denemediğimiz şey kalmamıştı bitek bu işe yaradı belki denersin şimdi yükseldi aşılama yapacagız bi kere yaptık tuttu ama düştü
Deletedmom_78 Busraaa1014 Busraaa1014 aminn inşallah sizede nasip eder rabbim herkesee herkese ederr.. inşallah onrmli bi sorun yoktur sizdede
Umay3535 Üroloji doktoru sperra adında bi ilac verdi varikosel ve ileri hareketsizlik vardi o ilaci ve sabah 1 kasik aksam 1 kasik keciboynuzu pekmezi findik badem vs bunlari uyguladik 15 gun sonra hamilelik oldu suan 5 haftalik deneyin insllah Allah gonlumuze gore versin
Deletedmom_78 Umutlabekleyis yeni gördüm cecabını canım biz onları hep denedik şuan keçi boynuzu çayı demliyorum bakalım o işe yarıyacak mı. bide o kadar çok şey denedik ki keçi boynuzu içinde olan karışımlar eşimin metabolizmasınj bozdu aşırı sancı gaz yapmaya başladılar
Deletedmom_78 emir_01 evet kullandık, keçi boynu sutu pekmezi farklı karışımlar vs….. hiç işe yaramadı