gulsumd1 Kızlar çok çarpıntım var bunun için acile gidilir mi beni çok rahatsız etti doktor bi şey der öi ki buna
irmgzr13 gulsumd1 bileğinden ölç istersen kronometre tut 1 dk boyunca nabzına bak ben de senin gibiyim benim dkda 140 çıkıyordu doktorlar bu yüzden acilde tutmuşlardı beni 2 gün boyunca düşüremedik ama bir şey olmadı sürekli serum verdiler falan hamilelikte oluyormuş
Zeynep_61_70 gulsumd1 kuzum nerende hissediyorsun o çarpıntı yi bende de 18 hafdalikken başladı ve şuan 34+3 uz hala arada devam ediyor hamilekikde gayrt normal diyorlar ama bilemedim ben göğsümun ortasında sıkışma oluyor yada böyle çarpıntı gibi sende de öyle mi
yanlisanlamaama gulsumd1 benim de oluyor ama ben her olduğunda tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor siz de bir tansiyon ölçün
ballikedii gulsumd1 merhaba bende bütün 17+0 oldum bende de oluyor ama gebelikten kaynaklıymış haftaya doktoruma gittiğim zaman sorucam gene de
Hsee Hamilelikte oluyor canım düzenli beslen düzenlı uyumaya dikkat et ama senı zorluyorsa git tabi belki daha iyi gelir bendede sürekli oluyor ama bende panik atak var o yüzden umarım geçer soda iç bence belki yedıklerın hazımsızlık yapmıstır
gulsumd1 Hsee bende aslında panik atak yok yatıyorum kalbim sanki ağzımda atıyor nefesimi kesiyor acile gitsem normal derler o zaman
Hsee gulsumd1 kaç haftalıksın biraz dınlen canım yorma kendini doktora git istersen belki bi müdahale yaparlar nasıl oldun
gulsumd1 Hsee 18+0 çarpıntım aynı nefesimi kesiyor tansiyonumu ölçtüm 100 60 şekerim 130 çıktı normal öi değil mi bilmiyorum
ballikedii gulsumd1 aynen ben bir de çalıştım bugün tektim daha da yoruldum gören herkes yorulmuşsun solmuşsın dedi