Betbet98 Kızlar ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum adet bitiminden ⅔ gün sonra 15 gün boyunca yapılıyormuş, acaba yumurtlamaya herhangi bir sakıncası olur mu bilginiz var mı? Aynı zamanda ovülasyon testiyle yumurta takibi de yapıcam çünkü?
Tiiffany Betbet98 Bende 2 kez kürü deneyip o sekilde gebe kaldım hemde 1 ay sonunda. Adet bitiminden hemen sonra 15 gün boyunca sabah aksam ılık olmak üzere her gün taze olarak yapıp için. İçtikten yarım saat sonra kahvaltı edebilirsiniz. Ve gebe olmadıgınıza emin olmalısınız Diğer sorunuza gelirse bilmiyorum ama bu kürün cok faydası var rahimi temizliyor
twinsmom_ Betbet98 araştırmıştım baya bu ve incir kürünü ama doktorlar tavsiye etmiyor zararı var mıdır bilmiyorum yapan çok var ama bu kürler bazı değerleri düşürüp yükseltiyormuş o yüzden doktorlar tavsiye etmiyor yine de denemek istersen deneyen elbet vardır denemediğim için kesin birşey söyleyemicem sadece dikkat etmekte fayda var
Yesim52 Betbet98 eğer denemesiysen adetin birinci günü başlayıp yumurtlama bitene kadar günde 2 kez 1 er tatlı kaşığı hayıt tohumunu 1 bardak sıcak auyla 5 dakika demleyip süzüp iç. Ben bu kürü yaptığım ay hamile kaldım. Öncesinde aşılama vs her sey yapıldı ama hamile kalamıyodum. Bu kürle hamile kaldım suan 10 gün içinde doğumum olcak
elanur-1125 Betbet98 bende annem yapmisti getirdi bana ramazanda tükettim bayramdan sonra hamile kalmışım gercwktwn ise yaradığını düşünüyorum tavsiye ederim çevremde de çocuğu olmayan bir çok kişiye önerdim
Betbet98 Tiiffany ayyy kuzumm çok mutlu oldum okuyunca heyecanlandım😥😍 bana da nasip olur mu böyle yorumlar yapmak soranlara?:( inşallah bende senin gibi hamile kalırım bu ay..
Betbet98 twinsmom_ çok teşekkür ederim bebeğim evet bazılarının midesine falan dokunuyormuş ama bi denemek istiyorum bilmiyorum çok moralim bozuk neyden umut edeceğimi şaşırdım
Pinar0808 Yesim52 peki bu çayı içtiğimiz günlerde ilişki olmamalı mı hamile kalma durumunda zararı olur mu yani
Tiiffany Betbet98 inş sende kalırsın canım. Bence cok etkili bir kür dedigim gibi ben her 2 gebeliğidr soğan kürü sayesinde yaşadım
twinsmom_ Betbet98 tabi ki bende çeşit çeşit bir sürü şey kullandım dikkat et yine de umarım güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🥰
elanur-1125 Betbet98 evet vallahi uyguladım adet oldum içtim 15 gün tam sonra bıraktım uvolasyon gününde iliski oldu zaten sonra bi bayramda adet oldum üstüne hamile kaldım evlendikten 8 ay sonra hamile kaldim hergun 2 bardak içtim bir sabah aç karnına birde aksam yemekten önce o şekilde şimdide doğuma gün sayıyorum başka bir kür vs denemedim
Betbet98 Pinar0808 adet bitimi ve yumurtlama bitene kadar diyor yorumunda, yumurtlama zamanınız geçtiyse yapmayın gebe kaldıysanız döllenmeniz olduysa sıkıntı yaratabilir
Yesim52 Pinar0808 tabiki ilişki olacak. Siz normal ilşki rutininize devam ediceksiniz. Zaten yumurtlamayı takip edicem yazmışsınız. Yumurtlama bitince çatı bırakıcaksınız çünkü gebelik oluşursa düşük riski varmış. Aldığım aktar bu şekilde söylwmişti
Betbet98 twinsmom_ kuzum ama ben adetin 3. Günündeyim bu hayıt tohumunu alana kdarda ½ gün geçer, sence ne yapayım geç kaldım ya buna ? Soğan kürünü mü denesem
twinsmom_ Betbet98 bi araştır istersen kullanan arkadaşlar da varmış bide hayıt tohumu içeren takviyeler var yumurta kalitesi için öyle birşey de araştırabilirsin 😇
Aselyusra Betbet98 ben denedim bir işe yaramadığı gibi adeti aşırı kanamalı ve çok yaşadım düzenimi bozdu. Pko lu değilsen boşuna uğrama bence o Pko da işe yarıyormuş. O da zaten amaç adet gelsin doğal olarak ki yumurtlama olsun diye. Yani gebe iken tehlikeli zaten
Betbet98 Aselyusra kuzum benim şu an bildiğim kadarıyla pkom falan yok adetlerimde Allaha şükür düzenli ilerliyor
Aselyusra Ha bu arada yumurtalama olunca bırakılacak diyorlar ya zamanı bilemezsiniz. Ben hep 30-31 günde bir adet olurum. Yani bilimsel olarak en erken 16. Gün yumurtluyorum. Bu akıntı bilmem ne de öyle diyor. En son doktor kontrolü ile hamile kaldım ve bilin bakalım kaçıncı gün. 10. Günde gebe kaldım. Yumurtan yeterli büyüklüğe 8. Gün ulaştı ve 10. Güne çatladı.
Betbet98 Aselyusra ay kuzum böyle olunca da kafam karıştı. Bende 28 günde bir adet oluyorum, ovülasyonla yumurta takibi yaparken 14.15.16 günlerde falan yumurtluyorum. Aslında tam demek istediğim noktaya bastın. Yumurtlamaya bir zararı olur mu diye düşündüm bende
Sena00 Betbet98 canım sadece 10 gün içtim soğan suyu hemen hamile kaldım ikinci istiyorduk olmuyordu ilk bebeğimde tedaviyle oldu zaten içtiğim ay hamile kaldım yumurtlama günü ilişki oldu
Betbet98 Sena00 ay kuzum inşallah bende de böyle olur :( o zaman ben adet bitiminden itibaren 7 gün falan içeyim