selinsmother elifcicek_07 24+1 de benim 924 gram çıktı . 25 te yine gidicem size söylerim. Ben yazanlara şaşırıyordum ben de gidince şok oldum
elifcicek_07 selinsmother yok iri olmasında bir sorun yok ama kilo boy haftası biraz yüksek çıkmaz mı? Bizim boyumuz kilomuz 25 e uyumlu 800 gr onunki de uyumlu ama 1200 gr 🙏🥺
selinsmother elifcicek_07 bende yazdım o kişiye haftası önde mi diye hayır dedi evet o konuda ters düşüyor
Derya034 elifcicek_07 Yalan syleyecek değilim doktor ne diyorsa oydu Detaylı ultrasonda zaten 22haftalıkken 630du ve lemi İbrahim oğlu araştırırsan görürsün
Mbc aliandalina valla özelliklede yedıgım bırsey yok hep sıradan normal yemekler yedim 😀 ama kaşar peynırı ıyı gelıyo dıyolar mutlaka sabah kahvaltımda yerım sevmesemde 😀
Staystrong Newmomi vallaha kiloyu hatırlıyorum boyu doktor şöyleydi unuttum ilk gebeligim olduğundan heycanla gidip geldiğim için unutuyorum🥰
Emineedrk yagizegemom hep gülümserken denk geliyoruz mutlu bir bebiş doğurucam galiba inşallah dünyaya geldikten sonra beni neden doğurdun demez 😂😂♥️