carmellawaldorf Newmomi bugün kontrol günümüzdü, 30+4’üz 1800 olmuş balım benim💙 Hareketlerini bu hafta çok aşağıda hissediyordum, kasıklarıma baskı yapıyordu baş aşağı dönmüş meğerse🐣
Emineedrk semanureliz ben 48.5 la başladım şuan 64 kiloyum ve doktorum bana 65 kilo olman gerekiyor demişti gittiğimde kızmaz inşallah doğurana kadar bi 75 i görürüm heralde 1 ayda 4 kilo alıyorum standart artık 😄😄
Emineedrk yagizegemom öyleyken izlemek bile o kadar keyifli ki 😄 normalde doğumdan korkuyorum tek sevindiğim şey bebeğimi 2 haftada bir görmek benide inşallah 32 de tekrar çağırır 🥰❤️
yagizegemom Emineedrk bende korkuyorum nasıl üstesinden gelicem bu korkunun hiç bilmiyorum 🥹 Allahım bir avazda kurtarsın inşallah bütün hamişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🐣
Emineedrk yagizegemom çevremdeki herkes bı kere kokusunu çeksen sezeryanda olsan normalde doğursan çektiğin acıyı unutuyorsun diyo genelde inşallah bizde sağlıkla geliriz o günlere sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi rabbim hepimizib yardımcısı olsun 🥰🙏🏻❤️
Ays19Ays bendiyebiriii bişey demedi gayet iyi dedi benimde ilk gebeliğim olunca standartları bilmiyorum açıkçası kıyaslamıyorum da pek
Emineedrk semanureliz keşke bende 9 kilo alaydım ayak bileğime kadar çatladım daha bide 70 gün var daha nerelerim çatlar bilmiyorum 😄😄 doktor doğum için bişey dedi mi kuzum sana bebişin kilosuyla ilgiliii 🥲❤️
carmellawaldorf semanureliz bi 9 da bendennn😂😂😂 yaklaşık en az 8-9 haftamız daha var totalde kaçla kapatırız sizce😂
Newmomi Emineedrk benimde tam 70 gün var 4 kilo aldım ama göbeğim çatladı bence o ne kullanırsan kullan biraz yapıyla alakalı
semanureliz Emineedrk sezeryan olacak Zaten iki haftada bir çağırdı ekmek yeme diyet yap dedi 😂 gece bı yarısı kalkıp yiyen ben bunu hiç sevmedik😂
Emineedrk Newmomi keşke benimde yansa birazda boğazım dursa sabahın 6 sında kalkıp yemek yiyorum doğurunca koca bir boşluğa düsücek gibiyim 😄😄
Emineedrk semanureliz ahh sen bensinnn yarım ekmek salçalı ekmek yiyip doymayip gece geri kalan ekmeğide yiyorum 😂😂 sabah 6 da kalkıp yemem de daha cabası 😄😄