Jdjdjdjdjf Anneler bir sorum olacaktı henüz daha gebeyim nasipse Haziran da doğum olacak bebeğe artık zıbın almak istiyorum 0.3 ay kaç tane alınmalı sizce çabuk büyüdükleri için olmama durumu oluyor mu
annelinkoo Jdjdjdjdjf yenidoğan çok almayın 0-3 ay da keza öyle en ideali bence 0-6 hatta 3-6 ay olanlar azar azar alıp büyüdükçe alırsınız bol zıbın alın sadece ki onlar da yenidoğan olmasın 10-15 günde büyüyolar 🥰
femme Jdjdjdjdjf 0 3 ay 1 2 tane paket olanlarlardan yeterli bence en çok 0 6 ay 0 9 ay arası en mantiklisi
nur34_ Jdjdjdjdjf kuzum ebebekten 03 ay aldim hep hic yenidogan almadim aradaki farka baktim iki parmak kadar boyutu büyüktü bnde oyuzden 03 aldm
Jdjdjdjdjf annelinkoo 0.6 ay hiç bulamadım yaa mağazalar da falan bugün 3 ay aldım 3 tane geri kalanını 0.6 ay alayım o zaman🥰 çok teşekkür ederim
Jdjdjdjdjf femme bime gelmişti zıbın 3 ay yazıyor sadece veya 6 ay yazan da vardı onlar 0.6 ay mı oluyor
annelinkoo Jdjdjdjdjf bilemiyorum ki ben alıyodum vardı o şekilde e bebekten felan bakım isterseniz lcw den
Jdjdjdjdjf nur34_ bende yeni doğan almayı düşünüyorum yaa biraz da bebeğin gelişimiyle alakalı ihtiyaç olursa alınır yeni doğan