Havvaca turkuaz_ öyleymiş dün kontrolde net bir şekilde gösterdi 😂 https://www.hizliresim.com/i00b7pu
Brlk Mutluyuvam52 Domtorum tahminim erkek ama çok erken demişti. Önceliğimiz sağlıkla gelmesi ama siz kız diyince bi umutlandım 💜☺️
kabakci-ayseeee Mutluyuvam52 teşekkür ederim doktorum erkek diye tahmin ediyorum dedi belli olunca yazarm
Gonuel49 Pnr_KMRC1 ya biliyorum özür dilerim ama elimde daha net Fotograf yok makinaları bozulmuş böyle kağıtta verdiler 😭. Ama bundan önceki ultrasyon on fotografını atıyorum hemen ❣️
Gonuel49 Pnr_KMRC1 çok teşekkür ederim benimde hissettiğim erkek ❣️ size bişey sorabilir miyim? Nasıl anlıyorsunuz vücut yapısına mı yoksa pipisini falan mı görüyorsunuz valla çok merak ediyorum 😅🫶🫶🫶
Pnr_KMRC1 Gonuel49 ben kendi ultrason fotosundaki kafasına göre yorumladım doktora bile erkek dedim şaşırdı 😁 erkeklerin kafa yapısı alın kısmında kabarık oluyor kızlar yuvarlak oluyor
Havvaca Pnr_KMRC1 valla cinsiyet öğrenmeden önceki ultrasona döndüm baktım. Alın kısmı önde duruyor dediğiniz doğru gerçekten 💞