Pemberuya Havvaca çıkıntı yukarı doğru mu canm? Bende 14 haftalığım yukarıya doğru ama kız mı erkek mi anlamadım
Havvaca Pnr_KMRC1 tahmin mi yürütüyosunuz yoksa anlıyor musunuz acaba. Anlıyorsaniz nereye dikkat ediyorsunuz bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın 🌺
Pnr_KMRC1 Havvaca kafa yapısı ve hislerime dayanarak soyledim tahmin tabiki genelde tahminlerim tuttu☺️💐
Havvaca Pemberuya valla hiç anlamıyorum inanın çıkıntı falan da görmüyorum 😂 altta yeni bir foto yükledim ona da bakın isterseniz
Havvaca Pnr_KMRC1 11+1 ve 12+1 de doktor kontrolüm oldu doktor ikisinde de erkek görünüyor dedi. Ama çıkıntıdan anlayanlar kız dedi bende anlamadım valla ama öğrendiğim andan beri erkek hissediyorum. 💞 Bakalım bekleyip göreceğiz ✨
Vildantas Pnr_KMRC1 https://www.hizliresim.com/upload-success bana da tahminde bulunur musunuz. 9+5 günlük ultrason da 😊🙏💘🍀💕🌺
Havvaca 3kuzuAnnesiyim hahahaha ayy şu an daha da heyecan bastı erkek mi kız mi bu çocuk 😂😂 doktor 11 ve 12 haftamda erkek görünüyor ama 16 dan önce net bir şey demek doğru olmaz dedi. Şu an 13 haftamdayim bakalım yaşayıp göreceğiz 💞