Bende Beykent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum. Şu an bir doktor var orada Sehtap Nazlı Hanım. 2 kez gittim şimdilik memnunum,hastanede güzel ve temiz. Muayenesi 465 ₺. Hamileliğimin ilk zamanlarında Esencana gidiyordum oradaki doktordan da memnunduk ama sonrasında hiçbir şey yapmadığını fark ettik. Çevremizdeki deneyimli insanlarla konuşunca anladık ki biz doktordan rehberlik hizmeti alıyormuşuz sadece. Biz araştırıyoruz öğreniyoruz doktora gidip soruyoruz sadece onlara cevap veriyor. 4 ay olana kadar oradaydım hiçbir test istemedi. Bu da bize saçma geldi kanımız düşüyor , enfeksiyon olabiliyor hamilelik sürecinde. Toksoplazma testini bile ben iki kez sordum öylelikle yaptırdım. Beykente geçince de tüm süreçten bahsettik ve yeni hamile kalmışım gibi bütün testleri istedi çok şükür bir şey çıkmadı kan ilacı ve omega takviyesine başladık şimdi kafamız rahat. Ayda bir kere gelseniz yeterli dedi. Testleri başka yerde yaptırabileceğimizi de söyledi biz o hastanede yaptırmayı tercih ettik çok hızlı çıkıyor çünkü. Doğum ücreti ne kadar onu bilmiyorum. Bu hafta detaylı ultrasonum var sonrasında Sehtap hanıma gideceğim. Hastanede perinatoloji bölümü yok o yüzden özel bir kliniğe gideceğim. Umarım memnuniyetimiz devam eder.