Sahnedekimadam Yorumları çok güzel sanırım bunu alıcam ama netleştirmedenn burdaki annelere de sormak istedim kullanan tecrübe eden var mı ? 🥰
annelinkoo Sahnedekimadam ben bunun üçünü kullanıyorum yani üç tekerlekli olanı. O kadar iyi bi araba ki taş gibi. Ama çift yön olmuyo o bize sıkıntı yaptı çok. Bence iskeletten ayrılanlardan da alabilirsiniz çocuk uyusa bile çıkarıp araca veya eve götürmek daha rahat olur uykusu bozulmaz
HilalEyce Sahnedekimadam 5 aydır kullanıyoruz taş gibi😀 hiç problem yaşamadık. Arabamızın bagajı küçük tekerleklerini çıkarıp koyuyorum sorun olmuyor. Puseti falan çok konforlu 😀 yumuşacık rüzgarlık için koruması var çok işe yarıyor.
gmzhrn Sahnedekimadam joie 3 kullanıyorum ben kullandım daha doğrusu bu kizimda da kullanacam. harika bir araba. 3 tekerlekli olması özellikle mükemmel bisey hareket konusunda
Sahnedekimadam annelinkoo evet malesef öyle istiyordum ama bunun da memnuniyeti çok yüksek tekerlerler çıkıyormuş vs hoşuma gitti
annelinkoo Sahnedekimadam evet çıkıyo hiç çıkarma ihtiyacı duymadım :) 360 °C dönebilen bi sistemi var gerçekten tek parmakla bile itilebiliyo o yönden aşırı memnunum. İlk zamanlarda pusete koyup bana çevirebiliyodum bebeğimi ama büyüyüp pusete sığmayınca arabada beni görmediğinde huzursuzlanıyodu
Sahnedekimadam annelinkoo Alışırız herhalde yaa kullanan annelerde ilk pişman olmuş ama sonra konforu bu özelliğin önüne geçmiş 🤗 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
teachermom8 Öneri ile aldık. Malı sağlam kullanışlı ve sürüşü kolay. Öneren kişinin bebek arabası birsürü kişinin elinden geçmiş hala taş gibiymiş. Yani diğer çocuklar içinde kullanılır.