kahvesever__ Neler yaptınız Akşama hanımlar ben Yoğurtlu makarna ve üstüne kıymalı sos salata yeterli
Nuray1ilayda kahvesever__ hiç bişey 😛 şaka şaka dünden kalan çorba pilav tavuk var salata yaparım yarına taze yemek yapayım
EymeninAnnesi__ kahvesever__ fırında tavuklu patates bulgur pilavı salata yoğurt 😅 ben yapmıyorum tabi görümcemle kaynanam yapıyor 😅
Elifdamlayildiz O kadar halsizim ki ara anlatamam😑fırında patates makarna belki salata bide ekşi lahana çorbası gibi bişey bizim memelekete özgü ☹️
Deletedmom_85 kahvesever__ tabi ki de peynirli kaşarlı makarna yapıcamm. Allah’ım her gün her saat canım makarna çekiyor ölücem makarna diye. Aşığım resmen çok seviyorum 🥲 adını görmem duymam bile canımın istemesi için hemen bir sebep oluyor uzun uzun analttım ama bugünden beri canım makarna çekiyor dert etmişim içime😬 ve şehriyeli yoğurt çorbası - salata 💖 afiyet olsun herkese
kahvesever__ Deletedmom_85 afiyet olsun canım ben çok sevmiyorum da eşim çok seviyor her gün olsa her gün yer
carmellawaldorf Ben de sabahtan nohut ıslamıştım. Yanına da pilav yaparım. Brokoli çorbası istedi canım bir de çorba olarak onu yapacağım
2022bebeki kahvesever__ Süt çorbası, kıymalı ispanak, bolca hoşaf 2 günlük lohusa ve analari gururla sunar 🤣