Melisa07 üşenmemişsin uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim ❤ ya sen hangi şehirdesin arkadaşım benim doğumuma gelip başarabilirsin yapabilirsin falan desen bana o gaz yeterkii 😂😁görüntülü falanmı arasam seniii😁😁😁 geceliğide ekledim çantayaa:)) sondada inşallah sıkıntı olmaz... ben geçen sene laparoskopi ameliyatı oldum ve histereskopi aynı anda... karnımda iki küçük delik açıldı yataktan tuvalete gitmek için mecburi kalktığımda bemmbeyaz olmuştum tansiyon düşmesi yaşamıştım ve bana iyi gelen tek şey odadaki el dezenfektanının kokusuydu 1 günde koca şişeyi bitirmiştim bu kez kendiminkini götürcem hemşirelerden küfür yemym diye 😂😂 bünyem çok zayıf ve gerçekten acı eşiğim benimde çok düşük :(( 2 gün ayağa kalkamadım :( ama yatınca iyidim güçten kuvvetten düşmüştüm :( sezeryana aç gidiyoruz değilmi? Bişemiyorum belkide korku belkide narkozun etkisi beni öyle yapmıştı.... kesiler umurumda değildi... zaten küçüklerdi ama birde 10 gün gaz sancısı çektim o ameliyatla bu çok farklı tabiki ama ondada içeriye organları ayırmak için gaz dolduruluyor ya kalan kısmı beni inletmişti... sen ameliyat ol çeke çeke bi gazdan çek 😂 rahmetli anneannemin ördüğü dize kadar krem rengi pehlivan yün patiklerimi de alsammı diyorum boşver süslü püslü terlikleri 😁😁😁