5yildansonrA Kızlar ben 17 haftalık hamileyim bebeğim hep göbek altı hareketini hissediyorum cinsiyet henüz belli değil sizde nerde ve cinsiyeti nedir
Mucizem33 5yildansonrA benim cinsiyet erkek genelde sağda ve göbek deliğinin çevresinde hissediyorum. 23 haftalik
abilgen 5yildansonrA benim erkek, 19.haftayı geçtim. Henüz hareketini hissedemedin. Benim de göbek altı hep hareketli ama bağırsak hareketi😁
Suheda_4406resul 5yildansonrA nerede hissedildiği ile cinsiyetin hiçbir ilgisi yok. Bebek bu alanı geniş karnın içinde döner durur sürekli sağda veya solda diye bir durum söz konusu olamaz bunlara inanmayın bence
5yildansonrA abilgen aynen bende genelde göbek altı erkek gebelikte oluyormuş diye duydum ondan merak ettim
CayGetireyimMi 5yildansonrA ne alaka bebek zaten alttan yukarı doğru çıkıyor ne değişik inançlar bunlar. Kiz bebek göğüste mu hissediliyormus
5yildansonrA Mucizem33 ya acaba kız bebeklerin nasıl benim heycanim dorukta içimden hep erkek geçti oğlum diye sevdim karnımı
Mucizem33 5yildansonrA bence bu saçma inanış Kzimda da erkek gibiydi karnım herkes erkek diyordu ama kızdı. Tek farklılık kızımda aşırı bulantı yaşadım suan hic bulantim yok binde bir oldu bende bu yüzden her zmn erkek hissettim
Suheda_4406resul 5yildansonrA aynen öyle canım inşallah gönlündeki olur🤲🥰 tabii başta sağlıklı olsun..
5yildansonrA Mucizem33 tabii benim bir kızım bir oğlum oldu ama aradan 5 yıl geçti çok hatırlamıyorum ikisinde eksi sevdim buda eski ama oğlum melek oldu tek hasretim erkek bebek belki ondan bu kadar kafaya yerleşti erkek gebelik
AyFa1608 5yildansonrA başlığı görünce girip karnındaaa yazasım geldi🤣🤣 benim sağda ve kız makat geliş ayakları altımdan çıkacak sanki. Tekmesi en fazla göbek deliğimde oldu hep kasıkta genelde. İki gündür de kasıklarımda titreşim şeklinde hareket ediyor napıyor anlam veremedim 26+2
5yildansonrA AyFa1608 çıkmak istiyor çok erken annesini özlemiş sanırım sağlıkla al kucağına inslalah
AyFa1608 5yildansonrA aman dur zaten erken doğum riskim var bir süre daha kalsın içerde dışarı soğuk karnım sıcak 😂 amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
5yildansonrA CayGetireyimMi İnaç değilki bu ama genelde kız bebekler göbek üstü erkek bebekler göbek altı hissediliyor deniliyordu bende merak ettim çünkü cocugunluk o yönde