Prensesdiana Merhaba arkadaşlar doktorum idrar enfeksiyonu olduğunu söyledi az bi miktarda ve antibiyotik verdi sabah akşam içmem için 1 hafta boyunca zinat 500mg diye bir ilaç bi tarafdan doktor verdi zararlı olsa vermez diyorum ama bi yandan da korkuyorum
Busimss Prensesdiana doktorlarımıza güvenmeyeceksek kime güveneceğiz ☺️ iyileşmek için başka alternatifiniz yok ki verilmiş kullanmalısınız bence.
Mommyy0708 Prensesdiana enfeksiyon daha fazla zarar verir iç ilacını ben de çok kullandım hatta diyorum ki herkese hamileliğimde kullandığım antibiyotiği hayatım boyunca kullanmadım diyorum. Antibiyotik hap mı dersin iğne mi dersin hepsini kullandım napayım mecbur..
_Nur_1818 Canım bende çok kullandım idrar tolu enfeksiyon oldum kullandım koronada vs kullandım hepsi boğaz ağrısında felan kullandım 500 mg çok şükür bir sıkıntı olmadı içini ferah tut 🌸
Prensesdiana @mylittlebabym merhaba canım beni ikna edin diye bi cümle kullanmadım zor sahip olduğum bi evlat sonuçta tabi ki de doktorun demesi herkesten daha önemli sadece korkuyorum dedim korkmamda gayet normal 5 yıl ona kavuşmak için bi çok zorluktan geçtim yorum yaparken karşımda ki kırılır mı diye yapın iyi günler
mylittlebabym Prensesdiana Hemen de kırılmaya hazırsınız yahu. Dünyaya bir çocuk getireceksiniz biraz güçlü olun. Öyle sizi tanımayan birinin en ufak lafına kırılıp üzülmek ne demek. Ki ayrıca kıracak bir şey mi dedim? Doktorun zararsız iç yazdıysa biz burda ne diyebiliriz? İçme ya boşver desek içmeyerek daha mı kotu olacaksın? Surdaki tanımadığınız insanların lafına ne kadar tamah ediyorsunuz bazen hayret ediyorum. Doktordan daha mı iyi biliyoruz biz?
Prensesdiana @Busimss tabii ki de öyle ama insan ister istemez ikilemde kalıyor yorumun için teşekkür ederim 🌺
Prensesdiana @mylittlebabym alaycı bir tavırla yazmışsınız sizde zamanında hamileyim midem bulanmıyor korkuyorum diye bir post atmışsınız korkmak bu içeyim mi içmeyeyim mi değil siz için derseniz içerim demedim dünyaya bir çocuk getireceğim evet ve zor bir süreç geçirmiş bir insan olarak gayet güçlüyüm bunu sorgulamak size kalmadı ve siz hemen hemen herkese bu üslupla yazıyorsunuz burda tartışmak istemiyorum iyi günler hanımefendi
mylittlebabym Prensesdiana benim yazdığım post deneyim postu ilacın zararlı yada zararsız olduğunu sormamışım sizin gibi burda doktor olmayan kişilere. Benim sorumla sizinkinin alakası yok. Alaycı tavır da değildi size öyle gelmiş, iyi günler.