merveanne_ Tarlusal kullandim 21 ocakta bitti bittikten yaklasik bir gun sonra adet belirtisi gbi (genelde olur bende ama bir veya iki gun surer maksimum) şişkinlik oldu gögüslerimde,hala gecmedi adette olmadim ayni durumu yasayan varmi?
U1mutlu Meryemm46 merveanne_ bende pko vardı tarlusal içip adet olurdum genelikle içtikten en fazla 5 gün sonra adet olurdum 10 gün olmayınca test yaptım hamileydim darısı size inşAllah
yorumcuanneniz merveanne_ ilk gebeliğim öyleydi işin garip kısmı testlerde negatif çıkıyordu umutlandırmak için yazmıyorum sadece başıma geldiğinş belirtiyorum🤗
Yncygt merveanne_ ayni durumdayin sizinle şuan. 5 ocakda adetim gelmedi bekledim kan verdim tarlusala başladim soğan suyu içtim kekik içtim egzersiz hala gelmiyor ve göğüslerim acıyor hala bekliyorum benimde geçen hafta bitti
Meryemm46 Cnm bnde tarlusalya içtim 22 de dahada olmadım 7 geçti sadece cook idrara gidiyorum adetin 5 ne olmuştum günümde war ama bilmiyorum
merveanne_ U1mutlu ay insallah bende de pkos var hep duzensiz adetlerim, suan cok umutluyum ama test yapmaya korkuyorum yine negatif olursa diye😞
TTtutku merveanne_ Bişey olmaz bende pkosluyum adetim hep düzenliydi ama o ay geç olduysa bende huzursuzlık yapıyodu kullanıyodum bende hamileymişim bişey olmadı ama sanmıyorum bişey olacağını o kadar
U1mutlu merveanne_ bende günde iki tane içiyordum bir zararı olmadı inşAllah sizinde mucizeniz sizinledir
TTtutku merveanne_ Her zaman normal adet belirtileri vardı ama göğüslerim dolgun ve acıyodu sadece tek belirti buydu
merveanne_ TTtutku ay suan bende de aynisi var iste,insallah bende hamileyimdir hayirlisiyla 🙏🤲🏻 kac gun surdu peki o goguslerdeki dolgunluk hissi,kac gun sonra test yaptiniz
TTtutku merveanne_ benim adetim geçmeden başladı 2 gün geçer geçmez test yaptım çook belirsiz ikinci çizgi vardı emin olamadım sonra acilde kan verdim 673 ile öğrendim
merveanne_ Yncygt nezaman test yapmayi dusunuyosunuz peki, bende diyorum 10 gun gecsin de oyle ypayim hayirlisi neyse o olsun tabi ama yine negatif gormekten korkuyorum
Yncygt merveanne_ ben ayin 5inde olcaktim olmadi 1 ay olcak 14 ocakda kan verdim cikmadi canim test yapmiyorum şuan bekliyorim ben polip aldircam olursam
Yncygt merveanne_ yok diye biliyorum en son 5 aralikda adet oldum ve polip ameliyati için adet olmam lazim
sacmalamakizim merveanne_ Sökülmesi için maydanoz ve suyunu için bir deneyin olmazsanız yine bir doktora gidin derim.