Dygky22 Selam kızlar 32+2 olduk tek yumurta kızlarla bugün 2. Gün sağ elimin parmakları uyuşuyor gün boyu ve ellerim oldukça şiş ödemli. Şimdiye kadar böyle bi şey olmamıştı yaşayan var mı ?
tugbacns Dygky22 32+3 bende henüz öyle bir sorun yok canım sabahları kalktığımda hafif şişlik oluyor ellerimde ama sonra geçiyor ayaklarım genel olarak şiş ama, yine de ellerde şişlik olması daha önemliymiş galiba gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş Allah korusun tabi hemen en kötüyü düşünmemek lazım da doktorunun haberi olsun yine de tansiyonunu da takip et 💕
_almirasmom Dygky22 magnezyum takviyesi alın benımde oyleydı uyusuyo karıncalanıyordu 1 ay kullandım gecti :)
Kmelikem1 Dygky22 karpal tünel sendromu bende de aynısı var aylardır dağ elim uyuşuk. Sol elimde başladı 10 gündür. Doktor doğumdan sonra geçer dedi
Dygky22 _almirasmom valla gebeliğin başından beri alıyorum 150 mg tablet günde iki tane ama böyle birden olunca insan endişeleniyor.
-gamze86- Benimde sağ kolumda uyuşma ve parmak uçlarına doğru karıncalanma ve biraz hissizlik başlamıştı Özellikle geceleri ama gündüz de devam etti.Bir haftadır hafifledi.Tuzlu yememek gerekiyor ve bol su içmek gerekiyor.Hafif masaj da iyi geliyor. Ödem yüzünden oluyormuş.
-gamze86- Bacaklarımda şişti ve kramp ve agri oluyor özellikle geceleri magnezyum kullanıyorum ama yorulunca yada hareket etmediysem çok yine de oluyor 🙂 artık alıştım. Hamilelikten deyip geçiyorum.Cok zor hamilelik geçirenler var ,sadece yatarak yada hastanede falan Bence rahatsızlıkları sıfırlamak zor.O yüzden şükredip kendimi dinlememeye çalışıyorum 🙂
-gamze86- Hayati çok etkileyecek sekildeyse ortopediyi de onerebiliyorlarms , eli sabitlemek için eczaneden Bi aparat almak gerekebiliyoms. Ama bol su hafif masaj bir de gece elimi katlamamaya,üzerine yatmamaya falan çalışıyorum Çok çok az kaldi
ABoyAndTwinsBoysMoms Merhaba. 20. Haftadan beri var bende. 24. Haftadayım asla da geçmiyor. Özellikle sabahları parmaklarım açılıp kapanmıyor. Müthiş acı hissediyorum. Karpal tünel sendromu olarak geçiyor ve ödemler çok etkiliyor. Tuz kullanan biri de değilim. Çoğul gebeliklerde tekillere göre daha çok görülüyormuş. Doktor Magnezyum desteği veriyor ama ben de o da pek işe yaramadı. Doğuma kadar sürecek sonra geçecek diye avutuyorum kendimi 😞
Dygky22 Normalde kaygılı değilim ama gebelik zehirlenmesi meselesi düşündürdü beni. Ama bi şikayetim yok bunun dışında haftaya perşembe randevum var o zaman öğrenirim ekstra bi durum olmazsa
ABoyAndTwinsBoysMoms Dygky22 ben acile gidip baktırmıştım. Gebelik zehirlenmesi olduğunda tansiyon fırlıyormuş ve sadece uyuşukluk belirti değilmiş. Doğum sonrası düzelir normal diyorlar
Dygky22 ABoyAndTwinsBoysMoms teşekkürler valla başka bi şikayetim yok randevumu bekleyeceğim sanırım. Tansiyon da normal görünüyor
ABoyAndTwinsBoysMoms Dygky22 rica ederim 😇 bir de kahve ve soda tüketiyorsanız bırakın o da çok etkiliyormuş ödemleri🙈 ben dün kahve içmedim bugün parmaklarım daha az uyuşuktu mesela